Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας ο Μάκης Ψωμιάδης

Στο Σούνιο συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιαδης.Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, καταζητείτο από τα μέσα Ιουλίου, μετά τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί, για τη συμμετοχή του στο «σκάνδαλο» των στημένων παιχνιδιών.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Τον Ιούλιο είχε υποσχεθεί ότι θα παραδοθεί στις Αρχές και μάλιστα πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι με αυτήν την υπόσχεση είχε πετύχει την αποφυλάκιση του γιου του, Σταύρου, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με στόχο τη διοργάνωση παράνομου στοιχήματος.
Συγκατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση είναι ο Αχιλλέα Μπέος και ο Γιώργος Τσακογιάννης, οι οποίοι ήδη έχουν προφυλακιστεί.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε βρει καταφύγιο στο Άγιο Όρος, στη συνέχεια στα Σκόπια, ενώ άλλες πηγές τον έφεραν να κρύβεται στη Σερβία.
Τελικά συνελήφθη στο Σούνιο, 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, επιβεβαιώνοντας εκείνους που επέμεναν εξ αρχής ότι ο Μάκης Ψωμιάδης εκινείτο μεταξύ Ψυχικού, υπολοίπου Αττικής και Θεσσαλονίκης.
ZOUGLA.GR