Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Φαήλος στο ραδιόφωνο

REPORTER
Ο αέρας των ερτζιανών, και πιο συγκεκριμένα η συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1» του Πειραιά, θα είναι το επόμενο «μετερίζι» του Φαήλου Κρανιδιώτη, καθώς ο γνωστός δικηγόρος και μέλος του «Δικτύου 21», θα ξεκινήσει εκπομπές στο δημοτικό ραδιόφωνο του «μεγάλου λιμανιού», κάθε Τετάρτη.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στις δύσκολες στιγμές, έχει ξεχωρίσει με τον ανατρεπτικό λόγο του, που πολλές φορές στάθηκε αφορμή για να βρεθεί ο ίδιος στο επίκεντρο κριτικής.
Αρθρογραφεί συχνά στο site «antinews.gr», καθώς και στην εφημερίδα «Δημοκρατία», όπου έχει εβδομαδιαία στήλη. Διατηρεί το προσωπικό και ευρύ ακροατήριό του, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες τον εμφανίζουν υποψήφιο για να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στη Β’ Πειραιά.
Προφανώς λοιπόν η εμφάνισή του στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, με εκπομπή στην οποία θα αρθρώνει τον ανατρεπτικό λόγο του, θα πυροδοτήσει εκ νέου τα παραπάνω σενάρια περί βουλευτικής υποψηφιότητάς του.