Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανεώνουν το ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι» στη Θεσσαλονίκη

Σε πανελλαδικές συγκεντρώσεις αποκλεισμού της ΔΕΘ καλούν στις 10 Σεπτέμβρη οι αγανακτισμένοι Λευκού Πύργου προκειμένου να "υποδεχτούν" τον πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή τα σημεία του αποκλεισμού στα οποία καλούν είναι στις 15:00 στο Λευκό Πύργο, στις 15:00 στο 424 πρώην ΓΣΝ και στις 15:00 στη Βασιλέως Γεωργίου, στο κτίριο Προσκόπων.
Οι αγανακτισμένοι Λευκού Πύργου τόνισαν για ακόμη μία φορά στη χθεσινή τους συνέλευση ότι «Δεν θέλουμε τα Μνημόνιά τους - Δεν θα ανεχτούμε άλλα ψέματα - Δεν θα αποφασίζουν αυτοί για μας - Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν!» και καλούν όλους τους πολίτες να αποδείξουν το κεντρικό τους σύνθημα που αναφέρεται στον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο ότι «Είστε ανεπιθύμητοι».
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά τους στα κινήματα των πλατειών από την Μέση Ανατολή ως την Ευρώπη "όπου εκατομμύρια άνθρωποι απαίτησαν να δοθεί ένα τέλος στο σάπιο πολιτικό σύστημα που διαφεντεύει τις ζωές μας". Οι αγανακτισμένοι ζητούν "να φύγει η κυβέρνηση του Μνημονίου και η Τρόικα, να διαγραφεί το χρέος, Πραγματική δημοκρατία" τώρα και να λογοδοτήσουν αυτοί που βρέθηκαν σε δημόσια αξιώματα και κακοδιαχειρίστηκαν τον δημόσιο πλούτο.