Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συκιές-Νεάπολη: Άδειαζε υπόγειες αποθήκες

 Νεαρός διαρρήκτης δεν χτυπούσε διαμερίσματα αλλά τις... αποθήκες που βρίσκονταν στα υπόγεια των πολυκατοικιών, τις οποίες κυριολεκτικά άδειαζε κάτω από τις μύτες των ενοίκων.
.Πρόκειται για έναν 27χρονο που ρήμαξε ένδεκα αποθήκες πολυκατοικιών στη Νεάπολη και στις Συκιές και σήκωσε αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 11.500 ευρώ.Ο νεαρός διαρρήκτης, αφού πρώτα εντόπιζε στα υπόγεια των οικοδομών τις αποθήκες που ήταν γεμάτες με διάφορα αντικείμενα, πήγαινε μέρα μεσημέρι και κυριολεκτικά τις άδειαζε αρπάζοντας τα αντικείμενα που είχαν αποθηκεύσει οι ιδιοκτήτες τους.
Στις περισσότερες περιπτώσεις την κλοπή την πραγματοποιούσε μπροστά στα μάτια των ενοίκων των πολυκατοικιών που δεν έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον βλέποντας έναν νεαρό να μεταφέρει διάφορα παλιά αντικείμενα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος διέπραξε τις ένδεκα κλοπές το χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2010 και Μαρτίου 2011 και αφαίρεσε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ποδήλατα, είδη οικιακής χρήσης, οικοδομικά εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.

.