Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Καιρός: Ερχονται τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια στη Θεσσαλονίκη

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες. Σύμφωνα με σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «Μακεδονία», αύριο το πρωί αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, ενώ μετά το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στο νομό Πιερίας, στην κοιλάδα του Αξιού, στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών και Καβάλας, καθώς και στη Θάσο. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα.
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Αύριο, Τρίτη, πιθανότατα θα βρέξει, ασθενώς, το πρωί, θα επικρατήσει συννεφιά κατά τη διάρκεια της μέρας και θα βρέξει τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τετάρτη, οι προγνώσεις δείχνουν ασθενή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας και συννεφιά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 27 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη θα επικρατήσει συννεφιά νωρίς το πρωί, ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά με διαστήματα αίθριου καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21ως 29 βαθμούς Κελσίου.