Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το Μαξίμου ψάχνει δημοσιογράφους για τις κάλπες

REPORTER
Στον επαγγελματικό χώρο των δημοσιογράφων αναζητεί το Μέγαρο Μαξίμου αξιόμαχες υποψηφιότητες για να πλαισιώσουν τις λίστες του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να δώσουν την αίσθηση της ανανέωσης για το στελεχιακό δυναμικό του Κινήματος, και την ίδια στιγμή να ενισχύσουν ουσιαστικά τον πολιτικό λόγο της Κυβέρνησης.
Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού δεν έκρυψαν ποτέ την εκτίμησή τους ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται «νέο λόγο» στη δημόσια υπεράσπιση των θέσεων και των πολιτικών του, και η δεξαμενή των δημοσιογράφων προσφέρεται, μιας και έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, σε πλείστες περιπτώσεις, ότι οι λειτουργοί του Τύπου… συνηθίζουν γρήγορα στις νέες συνθήκες του ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν, όταν περνούν στον χώρο της πολιτικής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου «ξεσκονίζει» υποψηφιότητες κυρίως από τον χώρο της τηλεόρασης, που είναι και περισσότερο πρόσφορος για αναγνωρίσιμες προσωπικότητες. Ήδη μάλιστα λέγεται ότι έχουν γίνει κρούσεις σε τρεις επώνυμους δημοσιογράφους, έναν για νομό της Βόρειας Ελλάδας, έναν για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και έναν για την αχανή Β’ Αθηνών.