Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Προσχώρηση Κ. Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης.
Ο κ. Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο τη Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία τον ενημερώνει για την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ στις τάξεις του ΛΑΟΣ.
«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου, τον κ. Κώστα Κιλτίδη ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα», είπε καλωσορίζοντας τον ανεξάρτητο βουλευτή.
«Η απάντηση στη σωτηρία της πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος γνωρίζει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση, ανέλιξη και εξαιρετική άνοδο στα συναισθήματα του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Ο δικομματισμός συντρίβεται υπό το βάρος του εκφυλισμού και της αναξιοπιστίας. Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Από το επίκεντρο της ζωής μου και της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη θα δώσω τον αγώνα για την ανατροπή και την αναγέννηση», ανέφερε από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κιλτίδης είχε αρχικώς προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία από όπου αποχώρησε προ διμήνου, μετά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.