Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ο Μπούρας πάει για νέος διευθυντής του Σαμαρά

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σταθόπουλος στη «Real News», ο Κώστα Μπούρας θα είναι ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στη Συγγρού, διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιώς.
Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, στις 29 Νοεμβρίου, καταλαμβάνοντας τη θέση του διευθυντή του γραφείου του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.
Λόγω της πρόθεσής του να είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιώς όμως, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αποχωρεί πλέον από τα κεντρικά της Συγγρού, και σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του καταλαμβάνει ο Κώστας Μπούρας.
Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επί σειρά ετών, ο Κώστας Μπούρας είχε κεντρικό ρόλο στο υπουργείο Πολιτισμού, και ειδικά στην προετοιμασία των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, ενώ μετά την εκλογή Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ασχολήθηκε με τα οικονομικά του κόμματος, συνεπικουρώντας τον τότε Γενικό Διευθυντή Μενέλαο Δασκαλάκη, και στη συνέχεια συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του 2010, υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.