Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σταύρος Καλαφάτης: "Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε για τη μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. στη Σίνδο. Η νέα διοίκηση πρέπει τώρα να τρέξει!"

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τον ορισμό από την κυβέρνηση της νέας διοίκησης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
"Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της χώρας.Με ευθύνη της κυβέρνησης η ΔΕΘ επί 20 μήνες ζούσε μέσα σε μία χαοτική κατάσταση. Σε ένα καθεστώς ομίχλης, αδιαφάνειας, έλλειψης διοικητικής συνοχής και με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των διορισμένων και μετέπειτα καρατομηθέντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες ακόμη δεν έχουν διαλευκανθεί. Ελπίζω ότι η νέα Διοίκηση της ΔΕΘ που ορίστηκε με καθυστέρηση τριών μηνών θα σταθεί με περισσότερη διαφάνεια και κυρίως θα συμβάλει με θετικό τρόπο στην τάχιστη προώθηση της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στη Σίνδο.Ένα σημαντικό αναπτυξιακό εγχείρημα που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση της ΝΔ με τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων της πόλης, μηδέ εξαιρουμένου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο η σημερινή κυβέρνηση με την πολιτική της, αντί να το ενισχύει και να το προωθεί, αντιθέτως το απαξιώνει".