Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Με Βρύζα ο ΠΑΟΚ


Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε επισήμως ο Ζήσης Βρύζας. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολούνταν και τις προηγούμενες ημέρες με τα θέματα της ομάδας, όμως πλέον θα έχει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει εντός της ημέρας συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι, για να συζητηθούν οι μελλοντικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, στο μετεγγραφικό παζάρι..
Από εκεί και πέρα, ως μια κίνηση επιβράβευσης των φιλάθλων της ομάδας για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως δίνει παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας με προπονόμια. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ανακοίνωση αναφέρει:
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, που εν μέσω της οικονομικής κρίσης , επιβεβαίωσε ότι αποτελεί όαση. Μη μπορώντας να μείνει αδιάφορη στην πρωτοφανή στήριξη των χιλιάδων οπαδών που απέδειξαν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλα, ανακοινώνει ότι και για τη δεύτερη περίοδο διάθεσης των «ελεύθερων» διαρκείας, θα ισχύσουν οι ίδιες μειωμένες τιμές με την πρώτη περίοδο.
Επισημαίνεται ότι διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και τις 20 Ιουλίου και ότι ο μέγιστος αριθμός που θα διατεθεί θα είναι 21.100».