Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έβαλε γυαλιά στους ληστές της

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι δύο 28χρονοι νεαροί ομογενείς, που επιχείρησαν να ληστέψουν εκδιδόμενη Ελληνίδα στην οδό Γιαννιτσών της Θεσσαλονίκης.

.Οι δύο ομογενείς πήγαν με το ΙΧ τους στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και σταμάτησαν μπροστά στην 39χρονη Ελληνίδα. Την ώρα που ο οδηγός συνομιλούσε με τη γυναίκα, ο συνεργός του βγήκε από το αυτοκίνητο και με τη βία επιβίβασε στο πίσω μέρος του οχήματος την 39χρονη. Στη συνέχεια με την απειλή αεροβόλου πιστολιού (ρέπλικα), οι δύο 28χρονοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν την τσάντα της. Η γυναίκα αντέδρασε και, χτυπώντας τους με την τσάντα της, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του ΙΧ και να διαφύγει. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία περιγράφοντας τους δράστες και το όχημα στο οποίο επέβαιναν.
Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ομογενείς, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Στην Τούμπα μία 45χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος ασκώντας βία τής άρπαξε την τσάντα με 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του. Οι αστυνομικοί, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τον 31χρονο δράστη στη Νεάπολη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και της παθούσας.

.