Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Όαση δροσιάς στη Σταυρούπολη

 Την ευκαιρία για βουτιές και κολύμπι έχουν οι δημότες του Παύλου Μελά, καθώς ξεκίνησε προ ημερών η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Ηλιούπολης.
.Το σύγχρονο, ολυμπιακών διαστάσεων, κολυμβητήριο αναμένεται να αποτελέσει όαση δροσιάς και χαλάρωσης για τους πολίτες που θα παραμείνουν στην πόλη, όπως επίσης και μία μοναδική ευκαιρία για την εκμάθηση των μυστικών της κολύμβησης για μικρούς και μεγάλους.
Πολίτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις τού κολυμβητηρίου, να ενημερώνονται από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και να επιλέγουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ η μηνιαία συνδρομή στα 25 ευρώ.
"Το υγρό στοιχείο αποτελεί απαραίτητο συστατικό ευδαιμονίας του ελληνικού καλοκαιριού. Οι συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στιγμές χαράς και δημιουργίας στον χώρο του κολυμβητηρίου, να καμαρώνουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν κολύμπι και να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων, οι οποίες θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα”, τόνισε ο δήμαρχος Παύλου, Διαμαντής Παπαδόπουλος, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το κολυμβητήριο.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο δήμος κατάρτισε τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά με καθημερινή 45λεπτη εξάσκηση από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ώρες για παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών είναι 16:45-17:30 και για παιδιά 9 έως 14 ετών 17:30-18:15.
Επίσης λειτουργούν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για ενήλικες με 45λεπτη εξάσκηση Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 19:45, καθώς και τμήματα ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό με καθημερινή εξάσκηση από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 14:00-21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2310-667626 και 2310-643963.



.