Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η απόλυτη ξεφτίλα

Κάθε μέρα που περνάει, σκέφτομαι πως ως έθνος πιάσαμε πάτο. Και κάθε μέρα διαψεύδομαι.
Την τρίτη που μας πέρασε, παλαιστίνιοι στη Ραμάλα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Κάρολου Παπούλια, εξαιτίας της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των πλοίων με προορισμό τη Γάζα. Ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά, που Έλληνας ηγέτης, αποδοκιμάστηκε επί Παλαιστινιακού εδάφους..
Ο Κάρολος, είχε μεταβεί στην Παλαιστίνη, λόγω της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς. Είχε μάλιστα το θράσος να δηλώσει πως η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τις προσπάθειες της Παλαιστίνης για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους.
Μια μέρα πριν(Δευτέρα), ο Κάρολος είχε συναντήσει τον Ισραηλινό ομόλογό του Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλόκο στα πλοία του "Στόλου της Ελευθερίας 2". Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ξεφτίλα, από το να σου στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα, ο πρόεδρος του πιο αδυσώπητου και μισαλλόδοξου λαού στον κόσμο και μάλιστα, για τη μη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε αμάχους;
Και μιλάμε για τους Εβραίους! Ένα λαό που εισέβαλε στα παλαιστινιακά εδάφη με το έτσι θέλω, αφού δεν είχε δικό του κράτος ΠΟΤΈ, που κρύβεται πίσω από κάθε πόλεμο στη μέση Ανατολή, που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους και που πιστεύει πως ο προορισμός του, είναι η παγκόσμια κυριαρχία μέσω της εξόντωσης οποιουδήποτε πάει κόντρα στο σιωνισμό. Δεν τα λέω εγώ, η θρησκεία τους τα λέει.
Αυτοί είναι οι σύμμαχοι μας κύριοι, αυτοί μας στέλνουν ευχαριστήρια μηνύματα, αυτοί είναι μέσα στην ελληνική Βουλή, αυτοί θα καρπωθούν τις "ευκαιρίες" της οικονομικής διάλυσης της χώρας και αυτούς θα υπηρετούμε (η θρησκεία τους ΚΑΙ αυτό).
 RAMNOUSIA