Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Παραλύει από αύριο η χώρα λόγω 48ης απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Αστικές συγκοινωνίες

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνει αύριο και μεθαύριο η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ..
Έτσι, για αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, του Τραμ και του Μετρό. Για την εξυπηρέτηση του κόσμου που θα θελήσει να πάρει μέρος στο Συλλαλητήριο της Τετάρτης, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, το μετρό θα λειτουργήσει από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία, ενώ θα κινηθούν περίπου 200 λεωφορεία μόνο για να καλύψουν τις ανάγκες των Special Olympics.
Τέλος, στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν για 48 ώρες τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

Φαρμακεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας την Τετάρτη 29 Ιουνίου, (08.30-14.30) ημέρα της γενικής απεργίας, κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που προωθεί η κυβέρνηση.Την απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.Οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες από τα εφημερεύοντα και από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.