Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Δεν προχώρησε το “προξενιό” Χατζηνικολάου-ΑΝΤ1


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Καθόλο το διάστημα που το Alter είχε κατεβάσει ρολά, η μεγάλη συζήτηση που κυριαρχούσε στο παρασκήνιο των ΜΜΕ, είχε να κάνει με το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Θεωρώντας οι περισσότεροι περίπου ως δεδομένο το «λουκέτο» στον σταθμό του Μπουρναζίου, αναζητούσαν το επόμενο βήμα του κορυφαίου άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ίδιος βέβαια, κρατούσε εξ’ αρχής κρυστάλλινη στάση. Ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στον σταθμό, στο πλευρό των συναδέλφων του εργαζόμενων, με την προσδοκία να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθεί λύση.
Ταυτόχρονα, είχε παραδεχθεί στο ραδιόφωνο του «Real Fm» ότι είχε δεχθεί δυο προτάσεις συνεργασίας, ενώ οι φήμες ήθελαν και ένα τρίτο κανάλι να είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.
Οι τρεις ενδιαφερόμενοι ήταν το Mega, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ. Με το Μεγάλο Κανάλι να φαντάζει ως την πιο δύσκολη επιλογή, τον ΣΚΑΪ να συνιστά αλλαγή πορείας, και τον ΑΝΤ1 να δείχνει περισσότερο «προσιτός».
Τελικά, το Alter δεν έκλεισε, ο Νίκος Χατζηνικολάου επέστρεψε στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων, και τα σενάρια πάγωσαν. Με τη σημερινή μάλιστα ανακοίνωση του ΑΝΤ1 περί ανανέωσης του συμβολαίου της Μαρίας Χούκλη, ο Όμιλος Κυριακού επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι το «προξενιό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, δεν είχε αίσιο τέλος.
Στην ανακοίνωση μάλιστα εκθειάζεται η προσωπική συνδρομή της Μαρίας Χούκλη, που έχει κερδίσει με τη συμπεριφορά της το έμψυχο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤ1.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που συνεχίζουν να θεωρούν ότι η παραμονή της Μαρίας Χούκλη στο Μαρούσι, δεν συνεπάγεται αυτοδικαίως και «εμπάργκο» για την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς θα μπορούσε ενδεχομένως το κανάλι να επιστρέψει στο μοντέλο του διδύμου παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ένα μάλλον απίθανο πλέον σενάριο.