Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Εκπομπή στα ερτζιανά για Μεϊμαράκη-Καραχάλιο!

OFF THE RECORD
Μετά την πολιτική αλλαγή του 2004, και την έλευση της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, ο Κώστας Καραμανλής μετακόμισε από τη Ρηγίλλης στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο νεοκλασικό ωστόσο, συνέχισε να χτυπάει η καρδιά της ελληνικής Κεντροδεξιάς. Κι αν ο Κώστας Σταϊκούρας κρατούσε τα κλειδιά του γραφείου του προέδρου, που ήταν πλέον πρωθυπουργός, το δίδυμο που «έτρεχε» το κόμμα, σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Νίκος Καραχάλιος.
Σε ρόλο Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ο πρώτος, σε ρόλο Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος ο δεύτερος, συνήθιζαν να διατηρούν μια σχετική αυτονομία από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έστω και καταβάλλοντας το τίμημα της… πολιτικής γκρίνιας υπουργών, συμβούλων του Μεγάρου Μαξίμου και στελεχών.
Ήταν η εποχή που το δίδυμο Μεϊμαράκη-Καραχάλιου, χαρακτηριζόταν κωδικοποιημένα… «Τα κακά παιδιά της Ρηγίλλης». Σήμερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, και ξαναέγινε «κακό παιδί», με τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και νυν βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ., Ιωάννη Κοραντή. Ο δε Νίκος Καραχάλιος, προσπαθεί να δώσει επικοινωνιακό αισθητήριο στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη, και πιθανότατα θα «μετρηθεί» με το υπόλοιπο πολιτικό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιά, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.Τα «κακά παιδιά» της τότε Ρηγίλλης λοιπόν, ετοιμάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Statesmen, να ξανασμίξουν στα ερτζιανά! Να αποκτήσουν δηλαδή ραδιοφωνική εκπομπή, μέσω της οποίας θα δίνουν το δικό τους στίγμα στα γεγονότα, χρωματίζοντας την με… αντισυμβατικές πινελιές.
Μια σχετική νύξη έγινε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον «Real Fm». Με τον τελευταίο, δίκην αστεϊσμού, να του ανοίγει την πόρτα της ραδιοφωνικής συχνότητα του Ομίλου «Real». Εν αναμονή… ακροάσεως, λοιπόν.
Statesmen,