Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ: ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑ∆Α ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ


Ηρακλής και ΠΑΟΚ θα τιµήσουν τον αρχηγό


 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: , Αντώνης Ρεπανάς

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ του αρχηγού. Ο Τάσος Κατσαµπής, ο αρχηγός του Ηρακλήκαι τέως αρχηγός του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κρεµάσει τα παπούτσια του και η µοίρα τα έφερε έτσι ώστε στο τελευταίο του επίσηµο παιχνίδι εντός έδρας, την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, να αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του οµάδα. Την οµάδα µε την οποίασήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος ως αρχηγός της το 2001. Η διοίκηση του Γηραιού ανακοίνωσε χθες ότι θα τιµήσειτον επί εννιά χρόνια κεντρικό αµυντικό της οµάδας, ενώ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναµένεται να τον τιµήσει για την προσφορά του, αφού για τέσσερις συνεχόµενες χρονιές, από το 1998 έωςτο 2002, φορούσε τη φανέλα του ∆ικεφάλου. Ο Τάσος Κατσαµπής ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 απότον Αχαρναϊκό.
Την περίοδο 1994 - 1995 πήγεστον Πανιώνιο, όπου πανηγύρισε τηνκατάκτηση του Κυπέλλου µε την οµάδα της Νέας Σµύρνης, το 1998. Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε για τέσσερα συνεχόµενα χρόνια, πριν µετακοµίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
Στον καθαρά αγωνιστικό τοµέα, ο γηπεδούχος Ηρακλής προετοιµάζεται για το ντέρµπι, µε τον Γιώργο Παράσχο να έχει στη διάθεσή του τον Καρίµ Σολτάνι, που χθες προπονήθηκε κανονικά, ενώ έτοιµοι φαίνεται ότι είναι και ο Χοσέµιµε τον Κυριακή. Ο Γιάκοµπ, που αντιµετωπίζει έναµικρό πρόβληµα στον προσαγωγό, χθες δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Οι Ζερκά και Ελευθερόπουλος παραµένουν τραυµατίες και δεν υπολογίζονται. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος δεν δοκίµασε χθεςκάτι ενόψει του τοπικούντέρµπι της Κυριακής. Οι Γκαρσία, Σαβίνικαι Φιλοµένο ακολούθησαν προγράµµαταθεραπείας. Η προετοιµασία των ποδοσφαιριστών του ∆ικεφάλου γίνεται σε δύο τοµείς. Και στον αγωνιστικό αλλά και στον ψυχολογικό. Στο πλαίσιο του δεύτερου τοµέα, χθες πραγµατοποιήθηκε γεύµα του τεχνικού τιµ και των ποδοσφαιριστών σε ταβέρνα της Πολίχνης.