Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ανείπωτη τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι καθ’ οδόν για το γάμο του!

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι τις πρώτες πρωινές της Μεγάλης Δευτέρας ο μέσος της Skoda Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του... σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Τραγική ειρωνεία, ότι ο 26χρονος είχε πάρει άδεια από την ομάδα του, για να ταξιδέψει στη Νιγηρία, που επρόκειτο να παντρευτεί! Λίγο μετά τις 9 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να χάσει τη ζωή του, λίγες ημέρες πριν παντρευτεί την αγαπημένη του.
O Αντεφέμι με αντίπαλο τον Νίνη, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ξάνθη την 1η αγωνιστικήΟ Αντεφέμι, που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ξάνθη ως ελεύθερος από τη γαλλική Μπουλόν. Αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την ακριτική ομάδα, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη φετινή πορεία. Ο διεθνής με τη Νιγηρία (3 συμμετοχές) αμυντικός πριν τη Μπουλόν είχε περάσει από τις Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χάποελ Τελ Αβίν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιτεντ και Μπέντελ Ινσούρανς.
Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και ομάδες
Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε και η Σούπερ Λίγκα, λίγες ώρες μετά το συμβάν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».
ΕΠΟ
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του διεθνούς Νιγηριανού ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί. Σύσσωμοι, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στην οικογένειά του και τους οικείους του, αλλά και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη».
Ατρόμητος
«H ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ολουμπάγιο Αντεφέμι, καθώς και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για τον αδόκητο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο του. Η απώλεια του προκάλεσε λύπη και θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Άρης
«Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό σήμερα το πρωί. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του σε ηλικία 26 ετών και σκόρπισε την θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».
Ολυμπιακός Βόλου
«Σύσσωμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό και πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».
Εργοτέλης
«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει την οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σήμερα το πρωί».
Λάρισα
«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και διαβιβάζουν σε ολόκληρη την οικογένεια της ομάδας της Ξάνθης και στους οικείους του ποδοσφαιριστή τα θερμά τους συλλυπητήρια».
Ηρακλής
«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο, όσο και τραγικό, χαμό του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Η τραγική είδηση μας συγκλόνισε, όπως και τους φιλάθλους όλης της χώρας. Ενα μεγάλο 'κρίμα' είναι αυτό, που εκφράζει τα συναισθήματά μας για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και αθλητή».