Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αλλοδαποί έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ

Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν το… «σαφάρι» για την κοπή καλωδίων του δικτύου ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ, οι τρεις αλλοδαποί από το Μαρτίνο Φθιώτιδας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς που κάνουν περιπολίες κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, τους συνέλαβαν με τα εργαλεία της… δουλειάς και καλώδια κομμένα από άλλη επιδρομή τους!
Οι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 45, 32 και 30 χρόνων είχαν ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες για να κόψουν και να κλέψουν καλώδια με χαλκό, στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Βλασίου στην Λιβαδειά. Στο αυτοκίνητό τους είχαν έναν χειροκίνητο κόφτη μετάλλων και ένα σιδεροπρίονο… Όμως, οι κινήσεις τους δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους ακινητοποίησαν.
Μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός από τα εργαλεία κοπής, βρήκαν και κομμάτια χάλκινου καλωδίου συνολικού μήκους 20 μέτρων, που προέρχονταν από παλαιότερη κοπή αλλά οι δράστες τα είχαν εγκαταλείψει και οι Βούλγαροι που τα βρήκαν σκέφτηκαν να το… εκμεταλλευτούν! Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς με την κατηγορία της κλοπής δημόσιας περιουσίας.
PROTO THEMA