Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς στην Θεσσαλονίκη

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς σήμερα , στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2011.
το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:
17.00: Σύσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, με τους παραγωγικούς Φορείς Βορείου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency .
Οι Φορείς που συμμετέχουν στη σύσκεψη είναι: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
19.30: Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού, το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency .