Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣ: «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ»!!!

Βαθιά συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά ένιωσε, ο δήμαρχος Σοχού και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεοφάνης Παπάς, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ψηφοφόροι του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Π. Ψωμιάδη, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Ο Θεοφάνης Παπάς αισθάνεται βαθύ χρέος να ευχαριστήσει και να τιμήσει, με τη σειρά του, τους συμπολίτες του στο Ν. Θεσσαλονίκης που στήριξαν την υποψηφιότητά του και, προσερχόμενοι στις κάλπες, έδωσαν το σταυρό προτίμησής τους στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος δηλώνει:

«Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω τη ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους που με την ψήφο τους, με τίμησαν. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, ενθάρρυνση και συμπαράσταση που μου έδειξαν. Η δική τους ανοιχτή αγκαλιά, με γέμισε θάρρος και δύναμη, σ’ όλο το δύσκολο προεκλογικό αγώνα μου. Με όλους όσους γνωριστήκαμε και με όσους δεν προλάβαμε να γνωριστούμε στην προεκλογική περίοδο, δηλώνω για άλλη μια φορά, πως είμαι δίπλα τους και ανοιχτός σε επικοινωνία και προσωπική επαφή μαζί τους. Η δύναμη και η συμπαράστασή τους, στον αγώνα για το Νομό Θεσσαλονίκης και για την Κεντρική Μακεδονία, τώρα είναι πιο αναγκαία και απαραίτητη από ποτέ. Αλληλέγγυοι, μπορούμε να πετύχουμε! Να είμαστε όλοι στις κάλπες την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 για να εδραιώσουμε τη νίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του συνδυασμού μας!»