Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κυκλοφοριακό κομφούζιο - Διακόπηκαν δρομολόγια του ΟΣΕ

Προβλήματα κυκλοφορίας παρουσιάστηκαν χθες και στον Δήμο Χαλκηδόνας, εξαιτίας της βροχόπτωσης. Πιο συγκεκριμένα, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν τα εξής προβλήματα:
- Διεκόπη η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πέλλας, λόγω συγκεντρωθέντων υδάτων στο ύψος της διασταύρωσης Κουφαλίων, από τη διασταύρωση Κουφαλίων έως και την είσοδο του χωριού. Η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτήριους και αποκαταστάθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα.
- Διακοπή της κυκλοφορίας σημειώθηκε στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πέλλας, λόγω συγκεντρωθέντων υδάτων και από το ύψος της εξόδου της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πέλλας προς Γιαννιτσά. Η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτήριους οδούς και αποκαταστάθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα.
- Τέλος, στη χιλιομετρική θέση 31.800, της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Ειδομένης λόγω παρασυρμένων χωμάτων και ογκόλιθων, παρασύρθηκαν τα σκύρα της γραμμής και διακόπηκε η κίνηση των αμαξοστοιχιών στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο σημείο θα μεταβεί συνεργείο προς αποκατάσταση της βλάβης.