Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλες «34» υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα

Τα ονόματα 34 επιπλέον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας.
Είναι εννέα δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου (Αηδονόπουλος Χάρης, Γάκης Βασίλειος, Γιαταγάνα Χρυσούλα, Καζαντζίδης Κωνσταντίνος, Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Κολοβού Λίτσα, Λιάπη-Καρασαββίδου Δέσποινα, Μακραντωνάκης Νικόλαος, Μεϊμαρίδου-Αργυροπούλου Λουκρητία και οι:  Ατρείδης Δημήτριος, Αντιβαλίδης Παναγιώτης, Ασπασίδης Γεώργιος, Γερμανός Ανδρέας, Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Καστανάκης Εμμανουήλ, Κουλουτμπάνης Αθανάσιος, Κωνσταντούλας Δούκας, Μάνθος Αναστάσιος, Μιχαηλίδου Βασιλική, Μπομπότης Κωνσταντίνος, Ουρμπάεθ Ροζάριο Γιασμίν, Παπαμαυρουδής Κωνσταντίνος, Πέσσαχ Ηλίας, Σαββαϊδης Παρασκευάς, Σακελλαρίδου Ευγενία, Σαπουντζόγλου Αντώνης, Σερδάρη Πηνελόπη, Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος, Σουρνόπουλος Αθανάσιος, Στεφανάκη Δήμητρα, Τριανταφυλλίδης Μαρίνος, Τοσουνίδης Θεόδωρος, Τσιβελεκίδης Παντελής.
Στην ομιλία του ο κ. Γκιουλέκας επισήμανε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές που σημαίνουν υπευθυνότητα και δεν είναι απλά παιγνίδια εντυπώσεων και έτοιμος να αλλάξει ό,τι δεν υπηρετεί πλέον τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης. Αναφερόμενος σε σημερινούς δημοτικούς συμβούλους που δεν περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιό του τόνισε ότι τιμά όσους πρόσφεραν στην πόλη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όμως, πάνω απ΄όλα τιμά την ανάγκη της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει μια δυναμική που να χωράει και τους νέους ανθρώπους.