Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ

Γράφει ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκης
Ημέρα καταστροφής της χώρας και πλήρης ικανοποίησης των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, των εκβιαστών και των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ εντός και εκτός Ελλάδος. Οι πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης οι οποίοι δεσμεύτηκαν στο προεδρείο της ΓΣΕΕ ότι θα σεβαστούν την όποια απόφαση του κοινωνικού διαλόγου, τελικά υπέκυψαν στις πιέσεις της ΤΡΟΪΚΑ και των συμφερόντων, επισημοποιώντας με την συναίνεσή τους την πλήρη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, με μέτρα ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.

Η χθεσινή ΑΠΟΦΡΑΔΑ ημέρα θα καταγραφεί στη νεότερη ελληνική ιστορία με τα πιο μελανά γράμματα, μιας και κατακτήσεις δεκαετιών ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ εν μια νυχτί από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.
Ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει σύσσωμος και θα ανατρέψει τον Πρωθυπουργό των ΑΓΟΡΩΝ και το αντιλαϊκό μόρφωμα που κυβερνά χωρίς λαϊκή εντολή, χωρίς λαϊκή βούληση.
Αυτοί που ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ εις βάρος του λαού και του τόπου, φέρνοντας το Δ.Ν.Τ. στη χώρα αλλά και αυτοί που θα συναινέσουν στο διαρκές πολυετές και πολυεπίπεδο έγκλημα όχι μόνον θα κριθούν από τον λαό του οποίου την ετυμηγορία τελικά αποδεικνύεται ότι φοβούνται, αλλά και από τα παιδιά τους, τις μάνες και τους πατεράδες τους.
Σε ότι με αφορά θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ανατροπή των μνημονίων και των εκφραστών του και για αλλαγή πολιτικής.
Άλλωστε, ο κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία της μεγάλης λαϊκής πατριωτικής παράταξης την οποία αποδέχθηκα, υπηρετώ και παραμένω ρομαντικά αμετακίνητος σ’ αυτήν.
 
"Ε.Ν". Αν πράγματι επιθυμούν ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ να μην περάσουν τα σχέδια τους να καλέσουν τον λαό και να ζητήσουν στην συγκέντρωση του συντάγματος  εκλογές εδώ και τώρα..