Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ο επιχειρηματίας Νίκος Κουντουρίδης νυμφεύτηκε την εκλεκτή του Αγάπη. Δείτε εικόνες και βίντεο.


Επισφράγισαν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ο Νίκος Κουντουρίδης και η Αγάπη Παπαδοπούλου, με την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου, το όποιο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους οι νεόνυμφοι είχαν κοντά τους συγγενείς και φίλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, προκειμένου να συμμετάσχουν και να μοιραστούν μαζί τους την μεγάλη χαρά της ημέρας. 
Οι οικογένειες των παιδιών, Χρήστου Κουντουρίδη, Βασίλη Παπαδόπουλου και Θεανώ Κελίδου, ήταν ιδιαίτερα ευτυχείς για την σημαντική στιγμή της ζωής των παιδιών τους. 
Το νέο ζευγάρι στεφάνωσαν οι Θεανώ Χρημπάκη και Γεώργιος Περχανίδης
Πλήθος κόσμου από νωρίς περίμενε στο προαύλιο της εκκλησίας τους νεόνυμφους να τους χαρούν και να τους χειροκροτήσου.
Με την έξοδο από την εκκλησία του νέου  ζεύγους πολυάριθμοι φανοί υψώθηκαν στον ουρανό.
Όλοι οι καλεσμένοι λίγο μετά την στέψη μετέβηκαν για το μεγάλο γλέντι στο κέντρο, “GRAND DE  LUX” από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και τα βίντεο που θα ακολουθήσουν.


Η παράδοση καλά κρατεί 



Η οικογένεια Κουντουρίδη κρατά με θρησκευτική ευλάβεια τα ήθη και έθιμα των ποντίων.
Τα προεόρτια του γάμου ξεκίνησαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, την Νυμφόπετρα, από το περασμένο Σαββατοκύριακο με το στολισμό της οικίας, σηματοδοτώντας της έναρξη των πολυήμερων εκδηλώσεων κεφιού και χαράς, μεταξύ φίλων και συγγενών, θυμίζοντας μας της παλαιότερες εποχές δρώμενων του γάμου. 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το κέντρο διασκέδασης.


  




Ευχόμαστε στο νέο ζευγάρι να ζήσει να ευτυχίσει

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Γιαννακίδης