Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος παρουσίασε συνταγές Μακεδονικής Κουζίνας στην Ουγγαρία.

Με μεγάλη επιτυχία, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων–Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, Γκρέμος Χρήστος και Πανουσιάδης Αντώνιος (μέλος του ΔΣ), παρουσίασαν στην πανέμορφη Βουδαπέστη και συγκεκριμένα, στο εστιατόριο Eλλήνων Γεύσεις, από τις 17 έως τις 20 Ιανουαρίου 2018,
συνταγές Μακεδονικής Κουζίνας σε επιχειρηματίες της Ελλάδας και της Ουγγαρίας, σε Έλληνες και ξένους διπλωμάτες της πόλης, καθώς και σε ιδιοκτήτες μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της χώρας. 


Παρουσιάστηκαν μακεδονικές συνταγές, με βάση το μοσχάρι και το χοιρινό, καθώς και αγιορείτικες συνταγές, με βάση τα ψάρια και τα μαλάκια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους. 

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος προσπαθεί να προβάλει και να αναδείξει την ελληνική γαστρονομία, με στόχο να αποκτήσει η χώρα μας μια διακριτή θέση στο χώρο του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενισχύσει τη δράση που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προώθηση των προϊόντων της Μακεδονικής Κουζίνας διεθνώς. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση την κυρία Άννα Κουτροφώτη, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Ελλήνων Γεύσεις στη Βουδαπέστη, καθώς και όλους όσοι μας τίμησαν στην εκδήλωση αυτή. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης

Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος