Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Το αλάτι της γης και του ανθρώπου


Το αλάτι έχει αποτελέσει βασικό στοιχείο της ιστορικής εξέλιξης. Πιο συγκεκριμένα, στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως βελτιωτικό της γεύσης των τροφών αλλά και ως μέσο συντήρησης τους.

Εορτασμός Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στον Δήμο Βόλβης.

Στην έδρα του δήμου Βόλβης, τον Σταυρό, τιμήθηκε με επισημότητα  η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, εορτάστηκε στον δήμο Βόλβης, σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, ανήμερα των Εισοδίων της Παναγίας, με επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στρατιώτες και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Σταυρού.

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Το τσοπανόπουλο που έγινε άρχοντας στην Αυστραλία.

Στα είκοσί του ήρθε μετανάστης στην Αυστραλία και βρέθηκε να ζει με τους Αβοριγίνες στην έρημο της Σεντούνα

Να είσαι αξιοπερίεργος, ατίθασος, ανυπότακτος, αλλά και πανέξυπνα εφευρετικός, δημιουργικός και εργατικός, να κατέχεις δεξιότητες που σε φέρνουν κοντά στον άνθρωπο, να διαθέτεις ικανότητες που ενισχύουν τη διορατικότητά σου και σε καταξιώνουν στη συνείδηση του συνανθρώπου σου ως ατόμου εμπιστοσύνης, όλα αυτά αποτελούν συστατικά επιτυχίας, προσόντα μιας ζωής με στόχους και προσδοκίες.

Απονομή βοηθήματος σε φοιτητές απόρων πολυτέκνων οικογενειών από την «Βασιλειάδα».

Οικονομική βοήθεια σε οκτώ άξιους φοιτητές, που προέρχονται από άπορες πολύτεκνες οικογένειες, προσέφερε το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Άγιος Βασίλειος – Βασιλειάδα», στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί.