Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εφορία: Οι 12 ανατροπές στις φορολογικές δηλώσεις.

Εφορία: Οι 12 ανατροπές στις φορολογικές δηλώσεις ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Ε1

Με 12 αλλαγές αλλά και νέους κωδικούς - έκπληξη... έρχεται το νέο βασικό έντυπο της φορολογικής δήλωσης Ε1 που θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά μετά το Πάσχα περισσότεροι από 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι.

ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του σώματος, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Το άταφο σώμα ενός ληστή που δε βρήκε ησυχία για περισσότερο από 6 δεκαετίες. Η αποτυχημένη ληστεία του τρένου και το ταξίδι της μούμιας.

Από το 1902 έως το 1979 το «The Pike» στην Καλιφόρνια ήταν ένας χώρος αναψυχής για όλη την οικογένεια. Μια από τις προτάσεις διασκέδασης ήταν και το σπίτι του τρόμου μέσα στο οποίο υπήρχαν ψεύτικοι σκελετοί και πτώματα για να τρομάξουν τον επισκέπτη.

Πρόβλεψη του καιρού με ορίζοντα ενός έτους.

Μισή ώρα χρειάζεται περίπου το τρένο από το Λονδίνο για να φτάσει στην κωμόπολη του Reading και από εκεί αν κάποιος έχει ως τελικό προορισμό το Harwell Campus, θα χρειαστεί να ταξιδέψει περίπου 45 περίπου λεπτά επιπλέον με το λεωφορείο μέσα από απέραντα πράσινα λιβάδια που συνήθως παίρνουν το γκρι χρώμα της συχνής απουσίας του ήλιου από τον βρετανικό ουρανό.