Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Με τη Γιορτή Παιδείας άνοιξε το 2016 στο Δήμο Βόλβης.

Τιμήθηκαν οι εισαχθέντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2015, το Γυμνάσιο Εγνατίας και οι δημιουργοί του Μουσείου Ορυκτών Βρασνών, σε ειδική τελετή στο Σταυρό.

Γιατί γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια στις 6 Ιανουαρίου.

Τα Θεοφάνεια ή και Θεοφάνια, είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων).

Ποιες Κυριακές του 2016 θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα.

Οι εκπτώσεις και οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι.

Οι χειμερινές εκπτώσεις, οι πρώτες για το 2016, ξεκινούν από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι είναι από την Τρίτη 3 Μαΐου έως την Τετάρτη 10 Μαΐου και από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν τις ακόλουθες Κυριακές του 2016:
17 Ιανουαρίου
24 Απριλίου
8 Μαΐου
17 Ιουλίου
6 Νοεμβρίου
11 Δεκεμβρίου
18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: newsdeast.gr

Τα εκπληκτικά τοπία άγριας ομορφιάς του Καναδά.

Όταν η φύση δημιουργεί αριστουργήματα - Δείτε φωτογραφίες
Σαν εικόνες από άλλο… γαλαξία μοιάζουν οι εκπληκτικές φωτογραφίες από την καναδική ύπαιθρο με αιχμηρές οροσειρές, παγωμένες λίμνες, σπήλαια από πάγο που χάνονται στην άβυσσο και καταπράσινα περάσματα μέσα στο τραχύ τοπίο.