Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia».

Αποτέλεσμα εικόνας για «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia».Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2016» που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις που διαδραματίστηκαν στο stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες ως στόχο είχαν την προώθηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2016- ένα νέο project που ανέλαβε να υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο τη συνεχή και βέλτιστη προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και την καθιέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας ως ενός από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, όπου συναντήθηκε με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και ανέπτυξε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν την Ελληνική Γαστρονομία, καθώς και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος συνεχάρη τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος για τη συνεισφορά της και το εξαίρετο έργο που προσφέρει.

Με τη συμβολή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στην προετοιμασία και παρουσίαση των εξαιρετικών εδεσμάτων για τους επισκέπτες του περιπτέρου, έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη σωστή ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού και την προώθηση των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της Μακεδονικής Κουζίνας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, μέσα από εξαιρετικά πιάτα της «Μακεδονικής κουζίνας» και κρασιά της περιοχής, να ανακαλύψουν τις γαστρονομικές διαδρομές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους συνδιοργανωτές καθώς και τα μέλη της που συντέλεσαν με την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνεργασία την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον κ. Παπά Θεοφάνη, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και τον κ. Θάνο Αλέξανδρο, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, για την εμπιστοσύνη τους. Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε τους παραγωγούς και επαγγελματίες της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας χορηγώντας τα εξαιρετικά προϊόντα και κρασιά που χρησιμοποιήθηκαν στις διάφορες εκδηλώσεις της Έκθεσης Philoxenia, καθώς και το ΞενοδοχείοThe Met και το ΙΕΚ Δέλτα.

Συντάκτης: Φώτης Κουτσαμπάρης