Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Χαλκίδα: Μητέρα και γιος βούτηξαν μαζί από μπαλκόνι

Οικονομικά τα πιθανότερα αιτία της τραγικής διπλής αυτοκτονίας

Το ενδεχόμενο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα τελευταία τρία χρόνια να οδήγησαν μια 63χρονη και τον 27χρονο γιο της να θέσουν τέλος στη ζωή τους το πρωί της Τετάρτης στη Χαλκίδα εξετάζουν οι Αρχές.

Πούτιν:Ειδοποιεί για προβλήματα σε προμήθειες αερίου στην Ευρώπη

Απέστειλε τελεσίγραφο για πληρωμή προς το Κίεβο

Τελεσίγραφο στο Κίεβο ότι εάν δεν καταβάλει την επόμενη πληρωμή η Gazprom θα κλείσει τις στρόφιγγες του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουκρανία στέλνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι «θα δημιουργηθεί πρόβλημα» στην τροφοδοσία της Ευρώπης. 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Σερφάροντας από την ηλικία των 5 ετών

Ακόμη και στην προσχολική ηλικία τα παιδιά ξεκινούν το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, που παρουσιάστηκε με αφορμή το 4ο συνέδριο ασφαλούς πλοήγησης.

Του Κώστα Καντούρη

Σε κίνδυνο οι ενισχύσεις των αγροτών.

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιάννης Δριβελέγκας, επισημαίνουν τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται οι ενισχύσεις των αγροτών. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

Εκκληση από τον ΠΟΥ για εντατικοποίηση των εμβολιασμών για την ιλαρά

ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) απηύθυνε έκκληση στις ευρωπαϊκές αρχές να εντατικοποιήσουν τους εμβολιασμούς εναντίον της ιλαράς στην Ευρώπη, την ώρα που 22.000 και πλέον κρούσματα έχουν καταγραφεί στην ήπειρο από το αρχές του 2014.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μας αλλάζει τα φώτα

Περισσότερο φως θα αποκτήσουν οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά εξαιτίας των εκτεταμένων φθορών ή των βλαβών που σημειώνονταν στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού.

Της Βαρβάρας Ζούκα

Υπογράφεται η σύμβαση κατασκευής αποχετευτικού δικτύου σε Σταυρό-Βρασνά κόστους 8,5 εκατ. ευρώ

Αρχίζει και τυπικά, με την υπογραφή της σύμβασης, η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Σταυρού και Βρασνών 
Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στις 18.30 στον Σταυρό (αίθουσα εκδηλώσεων «Καλυβιώτης»), σε δημόσια εκδήλωση, υπογράφεται η σύμβαση για το έργο της κατασκευής εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών των οικισμών Σταυρού και Βρασνών του Δήμου Βόλβης, προϋπολογισμού 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 100 νεκροί από χιονοστιβάδες

Χιονοστιβάδες οι οποίες προκλήθηκαν από σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων από 100 ανθρώπων σε ορεινές επαρχίες του Αφγανιστάν.

Οι περιχές όπου σημειώθηκαν τα τραγικά περιστατικά βρίσκονται κυρίως στον βορρά της ασιατικής χώρας.

Αποκαλύψεις από τον Γ. Βαρουφάκη: Τον Ιούλιο δεν υπάρχουν λεφτά για να αποπληρωθούν οι δόσεις στο ΔΝΤ και ΕΚΤ

- Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκαθάρισε πως πρόβλημα ρευστότητας στο Δημόσιο δεν θα υπάρξει
- Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε το e-mail Χαρδούβελη
- Στη συνέντευξή του ο Γ. Βαρουφάκης παραδέχθηκε πως δεν υπήρξε καμία κουβέντα για μέτρα ανάπτυξη
- Σημείωσε πως μέσα στην Ευρώπη υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που ήθελαν την Ελλάδα να γίνεται Κόσσοβο

Επ΄αόριστον αναβολή σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ

Την επ΄ αόριστον αναβολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τους προέδρους της Σούπερ Λίγκας, της Φούτμπολ Λιγκ και με εκπρόσωπο της ΕΠΟ.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. Νέο Μνημόνιο 20 δισ. ευρώ το καλοκαίρι, θέλει το Βερολίνο

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της σημερινής Rheinische Post, κορυφαία στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης εκτιμούν ότι το καλοκαίρι η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο στήριξης ύψους 20 δις ευρώ.

Κόσκο: Από τις καταγγελίες στα καλωσορίσματα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μέσα στη γενική σύγχυση των βαφτισιών και μετονομασιών διαφόρων μνημονιακών όρων, σχεδόν απαρατήρητη πέρασε και η μεταστροφή όσον αφορά στην επένδυση της COSCO στον Πειραιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 08/2015, 24/02/2015/1330Β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Οι φωτογραφίες της ημέρας

REUTERS / FRED THORNHILL

Το Βόρειο Σέλας διακρίνεται στον ορίζοντα, στην περιοχή των Λιμνών Kawartha, στο νότιο Οντάριο. Η εμφάνιση του εντυπωσιακού αυτού φυσικού φαινομένου είναι σπάνια στην περιοχή του Οντάριο.

Ψυχικά διαταραγμένος ο μακελάρης που σκότωσε 9 ανθρώπους σε παμπ στην Τσεχία


Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στην Τσεχία όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα εστιατόριο της πόλης Ουχέρσκι Μπροντ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Ξεκινάει στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη Παπακωνσταντίνου

Για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αντιμετωπίζει δύο κακουργήματα, της νόθευσης εγγράφου και της απόπειρας απιστίας, τα οποία αρνείται.

Ο Στίβεν Χόκινγκ προειδοποιεί: Η επιθετικότητα μπορεί να μας καταστρέψει

Ξεχάστε την προοπτική καταστροφής από σύγκρουση με αστεροειδή, τις παγκόσμιες επιδημίες και τις εκρήξεις ηφαιστείων. Ο Βρετανός θεωρητικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ, υποστηρίζει ότι πιο άμεση απειλή είναι η δική μας συμπεριφορά.