Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σάλος στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρώτης ουσιαστικά συνεδρίασης καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού διάβασε κατά γράμμα όλο τον κανονισμό και τις διαδικασίες που προβλέπονται, ανέφερε ότι αναβάλλεται για άλλη ημέρα η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Αδ. Γεωργιάδη.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί της Τετάρτης έως και το βράδυ της Παρασκευής προβλέπει Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o αποκριάτικος χορός του Παγκαλαβρυτινού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε στο κοσμικό κέντρο «ΜΙΡΑΦΙΟΡΕ» ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος της Πάτρας, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς.

Δεσμεύσεις για τις αποκρατικοποιήσεις στη λίστα που έστειλε η κυβέρνηση

Η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων περιλαμβάνεται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε την Τρίτη η κυβέρνηση προς την ΕΕ, την ΕΚΤ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Έκθεση φωτογραφίας, Χρυσοί στέφανοι εκ Μακεδονίας


Ιστορικό απόσταγμα

Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης είναι μία από τις πλουσιότερες και ωραιότερες συλλογές στον κόσμο. Τα άνθινα ή φυλλοφόρα στεφάνια ήταν σε ευρύτατη χρήση από πολύ πρώιμους χρόνους, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην αρχαιότητα.

Η Gazprom προειδοποιεί για πιθανά προβλήματα στη ροή του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη

ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


Ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom προειδοποίησε σήμερα για πιθανά προβλήματα στις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Ο θρύλος του στοιχειωμένου σπιτιού της Β.Όλγας. (ΦΩΤΟ)

Βασανιστήρια, θάνατοι και παράξενες συμπτώσεις

Βασιλίσσης Όλγας 263. Μία διεύθυνση που κουβαλάει πάνω της, ίσως το μεγαλύτερο θρύλο της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρίσκεται το πιο γνωστό σπίτι της πόλης, που καταφέρνει να τρομοκρατεί τα παιδιά και να ανατριχιάζει τους μεγάλους.

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτεταμένη συντήρηση της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, σε όλο το μήκος της, προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 24H ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ DETROP 2015

Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας “Detrop” η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ- HELEXPO από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: 
Σήμερα Τρίτη 24/2/2015 οι εξετάσεις δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών που διενεργούνται μετά το πέρας του κανονικού ωραρίου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω αποχής που κήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων Διευθύνσεων Μεταφορών και ΚΤΕΟ Κεντρικής Μακεδονίας.




ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΠΟΥ-ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικό ταμπού το οποίο κοστίζει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια ευρώ στην ευρωπαϊκή οικονομία είναι ακόμη και σήμερα οι αιμορροΐδες!

Διαβάζοντας κανονικά το κείμενο του Eurogroup

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ήταν τέτοιος ο προπαγανδιστικός ορυμαγδός αυτών των ημερών περί «επιτυχίας», «νίκης» και τα τοιαύτα, σχετικά με το κείμενο του Eurogroup της Παρασκευής, που υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες νόμιζες πως άλλο κείμενο διάβασες εσύ και άλλο οι πανηγυρίζοντες.

Οι κυνηγοί της αρχαιότερης φυλής του κόσμου κυνηγούν παρέα με ένα άγριο τσιτάχ [εικόνες]

ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙ Ο ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Τους ατρόμητους κυνηγούς της φυλής San που κυνηγούν χρησιμοποιώντας τόξα και βέλη και που συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία με την άγρια φύση, απαθανάτισε ο φακός του Jack Somerville.

Σε ποιες περιπτώσεις το τρέξιμο κόβει χρόνια ζωής

Μία νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην «Επιθεώρηση του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας» (JACC), έρχεται να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τους «κανόνες» της υγιεινής ζωής.

Επιχείρηση ανάσυρσης δύο ατόμων από τον Κηφισό

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης δύο ατόμων από τον Κηφισό στο ύψος της Αγίας Άννης στον Αγ. Ι. Ρέντη στην Αττική.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.