Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάστε όλη τη συμφωνία με τους δανειστές στα Ελληνικά

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

To τελικό κείμενο που συμφώνησαν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών, παρουσιάζει στα ελληνικά η «Η». Πρόκειται για την ακριβή μετάφραση από την οποία μπορεί κανείς να καταλάβει σε ποια βάση κινείται η συμφωνία με τους δανειστές, ποια είναι τα γκρίζα σημεία, τι κέρδισε και τι έχασε η Ελλάδα και ποιες είναι οι υποχρεώσεις της.

Ο «διάβολος» της συμφωνίας κρύβεται στις λεπτομέρειες!

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Στιγμιότυπο από τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες

Ολες οι πλευρές πλέον επιβεβαιώνουν ότι επετεύχθη συμφωνία στις Βρυξέλλες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών. Γύρω στις 7.30 το απόγευμα, πηγές και της Κομισιόν επιβεβαίωσαν τη συμφωνία και καθαρογράφονταν ένα κείμενο που θα πρέπει να εγκριθεί από το Eurogroup.

Οι φωτογραφίες της ημέρας



REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS


Κόσμος περνά μπροστά από ένα κτήριο με γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας. Με αγωνία παρακολουθούν οι Έλληνες τη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

ΤΡΟΧΑΙΑ Επί ποδός από σήμερα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού των εορτών της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ντάισελμπλουμ: Σε δύο ώρες θα έχετε νέα για τις διαπραγματεύσεις

TO ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ EUROGROUP

Πολύ χαμηλές είναι οι προσδοκίες για επίτευξη τελικού συμβιβασμού στο σημερινό Eurogroup που ξεκίνησε έπειτα τον μαραθώνιο διαβουλεύσεων μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των δανειστών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ Μ.Ε, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τις άμεσες ενισχύσεις που προβλέπονται στο πλαίσιο της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Κ.Μ., στους Δήμους Δέλτα, Βόλβης, Λαγκαδά, Θερμαϊκού, Θέρμης, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας και Πυλαίας-Χορτιάτη.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΓΟ

Οι Γιώργος Μαθάς και Άρης Πολύζος το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 συμμετέχουν στο Lake Bled Winter Swimming Cup στη Σλοβενία



Στα παγωμένα νερά της αλπικής λίμνης Μπλεντ της Σλοβενίας, πέφτουν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, ο Γιώργος Μαθάς και ο Άρης Πολύζος, οι δυο πρώτοι Έλληνες που συμμετέχουν σε αγώνες κολύμβησης σε πάγο, με θερμοκρασία νερού ανάμεσα σε 1 και 4 βαθμούς Κελσίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας με θέμα «Σύγχρονα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια στην Αυτοδιοίκηση» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο “THE ΜΕΤ HOTEL” στη Θεσσαλονίκη.

Ανέγερση Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στο λιμάνι του Πειραιά;

Επαφές με στελέχη της παράταξης είχε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα ο πολιτευτής και εσχάτως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Έκληση για βοήθεια στο μικρό Σπύρο

Ο Σπύρος Μαρούδας από τη Ζάκυνθο είναι 12 ετών. Δεν έχει προλάβει να χαρεί τα πιο αγνά χρόνια της ζωής του, καθώς έχει υποβληθεί ήδη σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις (επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις βαλβίδων, κτλ) καθώς πάσχει από Δεξιοκαρδία και Συγγενή καρδιοπάθεια.

Η αλήθεια για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Εκείνον τον ζοφερό Δεκέμβριο του 2008, μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, με τη βία να σκορπά τον τρόμο και την καταστροφή στο κέντρο της Αθήνας, είχε ξεκινήσει και μια ύποπτη, κατά τη γνώμη μου, συζήτηση περί αμυντικής στάσης της Αστυνομίας.

ΝΕΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με απόλυτη βιολογική συμβατότητα, κορυφαία σταθερότητα και εγγύηση εφ’ όρου ζωής προσφέρουν τα νέα οδοντιατρικά εμφυτεύματα PALTOP.

Η Μεγάλη Έκρηξη δεν συνέβη ποτέ – Το Σύμπαν είναι άχρονο

Μια εκτίμηση με πολύ σημαντικές φιλοσοφικές προεκτάσεις ότι το Σύμπαν δεν αποτελεί προϊόν της Μεγάλης Έκρηξης, αλλά ότι είναι άχρονοκάνουν δύο φυσικοί από τα πανεπιστήμια της Μπένχα της Αιγύπτου και Λέθμπριτζ του Καναδά.

Κείμενο συμφωνίας με ... παρενθέσεις – Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και ελπίδα λύσης στο Eurogroup σήμερα

- Το Euroworking Group καταθέτει σχέδιο συμφωνίας που θα συζητηθεί στις τέσσερις το μεσημέρι από τους υπουργούς Οικονομικών
- Το σχέδιο συμφωνίας περιλαμβάνει φράσεις με αγκύλες και παρενθέσεις που πρέπει να συζητηθούν 
- Παράθυρο συμφωνίας βλέπουν πολλοί Ευρωπαίοι και θεωρούν τον “πόλεμο” τηςΓερμανίας ως κινήσεις τακτικής
- Κρίσιμες στιγμές με την ΕΚΤ έτοιμη για όλα ενόψει συμφωνίας ή ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές