Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εικόνες καταστροφής την επόμενη ημέρα στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Οι σκουπιδότοποι απειλούν να μολύνουν τον Αλιάκμονα"

Σε εστία ρύπανσης κινδυνεύει να μετατραπεί ο Αλιάκμονας, λόγω των αποστραγγισμάτων που καταλήγουν στην κοίτη του ποταμού από τον παλιό σκουπιδότοπο της Βέροιας, αλλά και από νέους που δημιουργούνται παράνομα.

Πομπή 1.500 κουδουνοφόρων στην πεζοδρομημένη λεωφόρο Νίκης

Ένα ξέφρενο γλέντι αναμένεται να στηθεί αύριο στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και στη λεωφόρο Νίκης, η οποία μάλιστα θα αποδοθεί στη χρήση των πεζών.


Της Βαρβάρας Ζούκα

Εξι νεκροί μετανάστες από ανατροπή βάρκας στο Αιγαίο

Εξι μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ξύλινη βάρκα που τους μετέφερε από τις τουρκικές ακτές με προορισμό το Αιγαίο, ανετράπη. 

Την επανίδρυση των ΜΟΜΑ ανακοίνωσε ο Καμμένος από τον Εβρο

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.

Η Ελλάδα με το πιστόλι στον κρόταφο - Ο «πόλεμος» των 20 ημερών που θα κρίνει την τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Ευρώπης αυτή η απίστευτη πίεση που υφίσταται η Ελλάδα από εταίρους, θεσμικούς παράγοντες και διεθνείς οίκους προκειμένου να αποδεχθεί ένα νέο μνημόνιο.

Νταλίκα ντεραπάρισε σε παρακαμπτήριο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών


Χοληστερίνη: 4 τροφές-παγίδες

Ακόμα και όταν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διατροφή σας, ώστε να μην ανεβάζετε τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα σας, υπάρχουν ορισμένες τροφές που ίσως κάνουν ακριβώς αυτό... κάτω από τη μύτη σας.

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

ΝΔ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ

Ολοσχερής είναι η καταστροφή στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο οποίο άγνωστοι έβαλαν φωτιά τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα.

Σταθάκης διαψεύδει WSJ: Δεν μίλησα για πρόβλημα ρευστότητας

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΔΑ

Ο υπουργός Οικονομίας Υποδομών Τουρισμού και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης διέψευσε αργά το βράδυ μέσω twitter, ότι στη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal αναφέρθηκε σε πρόβλημα ρευστότητας που θα αντιμετωπίσει το ελληνικό Δημόσιο τον Μάρτιο.

Με άδεια χέρια έφυγαν Μέρκελ και Ολάντ από τη Μόσχα

Νέα επικοινωνία των τριών ηγετών την Κυριακή

Πρότειναν κατά τη διάρκεια της πεντάωρης συνάντησής τους με τον Βλαντιμίρ Πούτιν την κατάρτιση ενός μελλοντικού κοινού εγγράφου για την εφαρμογή ειρηνευτικής συμφωνίας - «Εποικοδομητικές και ουσιαστικές» χαρακτήρισαν τις συνομιλίες

Πώς τα emoticons «φουσκώνουν» τους λογαριασμούς του κινητού

Η υπερβολική χρέωση έχει να κάνει με το πώς τα «διαβάζουν» ορισμένα λογισμικά

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα γνωστά σε όλους τους χρήστες smartphones emoticons με το λογαριασμό του κινητού; Όπως αποκαλύπτει το BBC, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... αναλογική.