Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ένα μαγευτικό ταξίδι αναμνήσεων για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ

Το Hogwarts Express κάνει στάση στα στούντιο της Warner Bros
Η Warner Bros Studio ανακοίνωσε την επέκταση του Harry Potter τουρ, σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να περιλαμβάνει την αυθεντική ατμομηχανή Hogwarts Express και μια ολοκληρωμένη αναπαράσταση της περίφημης πλατφόρμας 9 ¾.

Προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη

Δέκα είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να αποτελέσουν κυρίαρχα στοιχεία της ελληνικής αναπτυξιακής στρατηγικής, με αυτονόητη προϋπόθεση την γραμμή χρηματοδότησης.



του Νικόλα Φιλίππα* 

Κύμα κακοκαιρίας έως την Κυριακή - Απαγορευτικό απόπλου

ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ

Μερική απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου τέθηκε σε ισχύ από το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Σκολίωση: Πρωτοποριακή θεραπεία με μαγνητικό εμφύτευμα

Μια 30χρονη γυναίκα από την Ιρλανδία, η οποία πάσχει από σκολίωση από τότε που ήταν μόλις 6 εβδομάδων, υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή επέμβαση στην οποία εμφυτεύθηκε προηγμένης τεχνολογίας μαγνητική ράβδος για να διορθωθεί η καμπύλη της σπονδυλικής της στήλης.

Τι είπε τελικά ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη; «Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος» ή «Μόλις σκότωσες την Τρόικα»

Αντικρουόμενες διαρροές ακόμα και για τη φράση που ο Ολλανδός ΥΠΟΙΚ ψιθύρισε στον Έλληνα υπουργό - Άλλα λέει η διαρροή της Κομισιόν στις Βρυξέλλες και άλλα το περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών.

«Πανηγύριζε» την πρόταση γάμου, έπεσε στο γκρεμό και σκοτώθηκε!

Συνέβη στην Ίμπιζα

Μια 29χρονη Βουλγάρα δεν πρόσεξε, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό - Πέθανε από καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσαν οι γιατροίΤραγική κατάληξη είχε για μια 29χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της. 

Η Αθήνα σε τροχιά σύγκρουσης με τους δανειστές - Αμετακίνητος ο Αλέξης Τσίπρας: "Οι προκάτοχοί μου έπεσαν, εγώ σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω"

- Στη σύσκεψη μετείχαν ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Δραγασάκης και όλο το οικονομικό επιτελείο
- Στο Μαξίμου γίνεται μία πρώτη αποτίμηση των συναντήσεων και των αντιδράσεων από Βρυξέλλες και Βερολίνο
- Πηγές της καγκελαρίας: Η Μέρκελ δεν θα δει τον Αλέξη Τσίπρα επίσημα ούτε πιθανότατα στη Σύνοδο Κορυφής
- Αξιωματούχος της ευρωζώνης σημείωναν πως οι διαφορές με την Ελλάδα είναι τεράστιες

Όταν το παιδί πονάει στην κοιλιά τι φταίει;


Ο κοιλιακός πόνος είναι συχνό σύμπτωμα στις μικρές ηλικίες και μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η οξεία σκωληκοειδίτιδα, δηλαδή η φλεμονή της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Δήλωση σόκ από τον Ρώσο υπουργό άμυνας για τις ΗΠΑ και την Ουκρανία

Ρωσία: «Δεν θα επιτρέψουμε σε άλλες χώρες να κερδίσουν «στρατιωτική υπεροχή πάνω σε εμάς»

Ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε σήμερα Παρασκευή, ότι «η Ρωσία δεν θα επιτρέψει σε άλλες χώρες να αποκτήσουν στρατιωτική υπεροχή πάνω της, και υποσχέθηκε να εκπληρώσει ένα σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας», ανακοίνωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ .