Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καβάλα: Πόλος έλξης για τουρίστες το φρούριο της πόλης - Αυξήθηκε η επισκεψιμότητα κατά 12,3%!

Αύξηση 12,3%, σε σύγκριση με την περσινή χρόνια παρουσίασε η επισκεψιμότητα στο φρούριο της Καβάλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της διεύθυνση Τουρισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας...

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιστρέφει με τέσσερα πλοία και διευρυμένο ωράριο

Νωρίτερα από το καλοκαίρι, με νέες στάσεις και περισσότερα δρομολόγια αναμένεται να λειτουργήσει φέτος η θαλάσσια αστική συγκοινωνία από τη Θεσσαλονίκη προς τους Νέους Επιβάτες ή την Αγία Τριάδα και αντίστροφα. Φέτος μάλιστα τα πλοία θα είναι τέσσερα, με στόχο το ένα να καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων από και προς τη Θεσσαλονίκη.

ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΣΟΒΙΤΣΛΗ
fanisovi@gmail.com

Aυτή είναι η πιο λεπτομερής φωτογραφία του διαστήματος που έχουμε δει ποτέ!


Μια φωτογραφία που κόβει την ανάσα όχι μόνο στους λάτρεις του διαστήματος και της αστρονομίας. Την τράβηξε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και θεωρείται η πιο λεπτομερής εικόνα του διαστήματος που έχουμε δει μέχρι σήμερα. 

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς και σε πλήρη ετοιμότητα τις τελευταίες βδομάδες, λειτουργεί ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Το πρώτο υδρογονοκίνητο Toyota Mirai στον Ιάπωνα πρωθυπουργό

Η Τoyota έδωσε τα κλειδιά του πρώτου οχήματος κυψελών που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στον πρωθυπουργό της χώρας Σίνζο Άμπε

Η αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αστυνομία

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ειδική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καλέσει τους αστυνομικούς «να ψηφίσουν χωρίς φόβο», καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά».

Συνέβη μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ιπποκράτειο: Ακύρωσε διαγωνισμό έπειτα από διαμαρτυρία νεφροπαθών

Σχετικά με την προμήθεια φίλτρων αιμοκάθαρσης

Την ακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια φίλτρων αιμοκάθαρσης του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η διαμαρτυρία του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης.

Εκεί που ο θάνατος καραδοκεί -Αυτή είναι η «Κοιλάδα των φόνων», η πιο θανατηφόρα περιοχή της Γης [εικόνες]

ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


H κοιλάδα του Χουάρες στα σύνορα Τέξας και Μεξικού είναι γεμάτη από φυτείες βαμβακιού και πόλεις-φαντάσματα, αλλά ταυτόχρονα έχει γίνει και το βασίλειο των καρτέλ των ναρκωτικών.

Θεσσαλονίκη: Η πτήση από Αθήνα πήρε απρόβλεπτη τροπή - Ο πιλότος έκανε στροφή πάνω από το αεροδρόμιο Μακεδονία!

Σύμφωνα με τον Αερολιμενικό Έλεγχο του «Μακεδονία», ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από την Αθήνα δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο τηςΘεσσαλονίκης...

Άνοιξε το ΤΑΧΙS για εκπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

Ανάρτηση και νέων εκκαθαριστικών

Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet για την υποβολή εκπρόθεσμων αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9.

Έβγαλαν στην επιφάνεια τέρας ηλικίας 80 εκατομμυρίων ετών!

Μοιάζει με χέλι, αλλά είναι καρχαρίας, έχει μάλιστα περίπου 300 δόντια και το μήκος του φτάνει τα 2 μέτρα. Είναι ένα είδος καρχαρία που μοιάζει με ... ζωντανό απολίθωμα, είναι η πρώτη φορά που ψαράδες βγάζουν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο είδος που θεωρείται από τα ελάχιστα προϊστορικά που επιβιώνουν ως σήμερα

Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις σε ποια Ελλάδα θέλεις να ζεις...


Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 

Ηπιος θα είναι σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο, από τα δυτικά χαλάει με βροχές και καταιγίδες που θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα από το βράδυ και ειδικά την Παρασκευή. Πάντως, οι νοτιάδες θα διατηρηθούν

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών»

Αφορά τον οδικό διάδρομο που συνδέει τη Γερμανία με την Ελλάδα
Ο οδικός διάδρομος που συνδέει τη Γερμανία με την Ελλάδα, θα αποκτήσει έως το τέλος του έτους ευφυή συστήματα μεταφορών, μέσω ευρωπαϊκού έργου που θα αφορά σε διάφορες υπηρεσίες, όπως την «έξυπνη στάθμευση» των βαρέων οχημάτων, την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον χρόνο διαδρομής και την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο κλπ.

Έξαρση της γρίπης και sos από τους γιατρούς για τα αντιβιοτικά

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι γιατροί για τη χρήση αντιβιοτικών χωρίς ένδειξη, με αφορμή την έξαρση της γρίπης η οποία «μετρά» σήμερα 12 νεκρούς από επιπλοκές και 21 ασθενείς σε ΜΕΘ.

Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη. Δείτε το βίντεο