Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Εξαρθρώθηκε σπείρα που “ρήμαζε” σπίτια στη Θεσσαλονίκη

Εγκληματική οργάνωση, η οποία ενέχεται σε πλήθος διαρρήξεων οικιών και κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

ΔΑΚΕ Ι.Τ Κάποιος επιτέλους πρέπει να του απαντήσει

Ο “πολιτικός” που διέσυρε διεθνώς την Ελλάδα και τους Έλληνες παρομοιάζοντας την Ελληνική οικονομία ως ΤΙΤΑΝΙΚΟ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ της ως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ,

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Γκιουλέκας

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε σήμερα του απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής  Α΄  Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας. Η αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση, είχε κατακλειστεί από εκατοντάδες φίλους του...

Καταδικάστηκε ζευγάρι για πλαστά χαρτονομίσματα

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών η οποία μετατρέπεται προς 5 ευρώ την ημέρα, επιβλήθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε 37χρονο από το Κερατσίνι Αττικής και 33χρονη από τη Γεωργία που κατηγορούνταν για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Νέο επάγγελμα: Χάκερ προς ενοικίαση!

Οχι από κυβερνήσεις αλλά από τον γείτονά σας -Οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν μέχρι και 4000 ευρώ ανάλογα με την πολυπλοκότητα της υπόθεσής τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ- ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΚΜ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Από το Τμήμα Φαρμάκων- Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Μαρτίου 2015, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ ως εξής:

Πέντε οι νεκροί, ομαδικός ο τάφος της Αμφίπολης


Επίσημες ανακοινώσεις

Ενδεικτική εκπροσώπηση οστών της γυναίκας, με φωτογραφίες οστών (Φωτογραφία: Υπουργείο Πολιτισμού )



Πέντε είναι οι νεκροί της Αμφίπολης, σύμφωνα με το πόρισμα των αναλύσεων που διενήργησε η διεπιστημονική ομάδα του ΑΠΘ και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Ειδικότερα διαπιστώθηκε η ταφή τεσσάρων ατόμων, μίας γυναίκας άνω των 60 ετών, δύο ανδρών μέσης ηλικίας (35 ώς 45 ετών) και ενός βρέφους, ενώ προέκυψαν και στοιχεία για μία καύση.

Μεταλλαγμένη και σε έξαρση η εποχική γρίπη - Συστάσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στα προληπτικά μέτρα στρέφεται η προσοχή φέτος όσον αφορά στην εποχική γρίπη, η οποία βρίσκεται σε έξαρση και ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή σε επτά ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το «κύμα» γρίπης στην Ελλάδα φέτος θα είναι έντονο, με τις ευπαθείς ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένοι, καρδιοπαθείς) να διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα η κεντρική πολιτική ομιλία του Κώστα Γκιουλέκα

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Ανακαλύφθηκαν τρεις σούπερ-Γαίες γύρω από το ίδιο κοντινό άστρο

Οι τρεις εξωπλανήτες βρίσκονται σε τροχιές πιο κοντά στο άστρο τους από ό,τι ο Ερμής στον Ήλιο, όμως επειδή το άστρο είναι αρκετά κρύο, οι πλανήτες δεν «ψήνονται».

Κρήτη: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που θα θαφτεί την ίδια ημέρα - Μαζί στη ζωή και στον θάνατο!

Πρόκειται για την πιο συγκινητική ιστορία του νέου έτους με την τοπική κοινωνία να δηλώνει συγκλονισμένη...


Είναι από τις ιστορίες που όταν τις ακούς σπαράζει η καρδιά σου. Όταν η γυναίκα έλεγε στον ετοιμοθάνατο σύζυγό της πως "Μανωλάκη, δεν θα πας πουθενά, κι εγώ μαζί σου θα έρθω", ουσιαστικά "έβλεπε" αυτό που επρόκειτο να γίνει σε λίγες ημέρες.

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το μυστήριο με τις επιθέσεις σε γυναίκες - Ξύλο και φωνές στη μέση του δρόμου!

Ένας 29χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης δύο ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν, την προηγούμενη εβδομάδα, σε βάρος δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη....

Β. Ελλάδα: Αυξήθηκαν κατά 30% οι δαπάνες για τους ανασφάλιστους

Αύξηση κατά 30% παρουσιάζουν οι δαπάνες των δημόσιων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των άπορων και ανασφάλιστων ασθενών.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Αποσύρουν καταθέσεις και αγοράζουν μικρά και φθηνά διαμερίσματα

Αποσύρουν καταθέσεις και αγοράζουν μικρά και φθηνά διαμερίσματα
«Εχω 50.000 ευρώ στην τράπεζα. Τι μπορώ να αγοράσω;» «Μπορώ να πάρω ένα δυάρι ή ένα τριάρι με τις αποταμιεύσεις μου για να είμαι σίγουρος;» Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν εκατοντάδες, πλέον, Ελληνες οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση σχετικά με τα λεφτά που έχουν στις τράπεζες. Παρά το γεγονός ότι όλα τα κόμματα δεσμεύονται για την προστασία των καταθέσεων, οι μικροαποταμιευτές κατά κύριο λόγο αναζητούν πιο ασφαλή καταφύγια υπό τον φόβο μιας οικονομικής αναταραχής.