Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι επαγγελματίες απαλλάσσονται από τις ταμειακές μηχανές

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Από το... μπελά των ταμειακών μηχανών απαλλάσσει το υπουργείο Οικονομικών δεκάδες δραστηριότητες, υποχρεώνοντας ωστόσο κάποιους από αυτούς τους επιτηδευματίες να αναγράφουν περισσότερα στοιχεία των πελατών τους στις χειρόγραφες αποδείξεις που εκδίδουν.

Β. Ελλάδα: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε δρόμους των Νομών Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, αλυσίδες απαιτούνται:

ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Η Ελλάδα είναι μια χώρα πλούσια σε έθιμα. Μεγάλος είναι και ο αριθμός των εθίμων για την ημέρα των Θεοφανείων. Ρουγκατσάρια, αράπηδες, καμήλες, μπαμπόγεροι, μωμόγεροι, φωταράδες είναι μερικά από τα έθιμα που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα και τις διονυσιακές γιορτές αλλά και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας τα οποία αναβιώνουν κάθε χρόνο τις ημέρες των Θεοφανίων.

Τρία ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που κάνουμε το πρωί και μπλοκάρουν το μεταβολισμό

Συνήθως, ο ρυθμός που μεταβολίζει ο οργανισμός μας τις τροφές επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος και οι ορμόνες.
Ωστόσο, μπορείτε με μερικά εύκολα τρικ να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας. Μάθετε λοιπόν ποια είναι τα τρία συνηθέστερα λάθη που κάνουμε το πρωί, ώστε να τα αποφεύγετε.