Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΟΔΣΑ Προς εκτόνωση τα προβλήματα με τα σκουπίδια

Προς εκτόνωση οδεύουν τα προβλήματα με τα σκουπίδια στο νομό Θεσσαλονίκης, τα οποία παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη ένταση στις αρχές του τρέχοντος μήνα, όταν ο χώρος υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στην περιοχή της Μαυροράχης δεν μπορούσε πλέον να δεχθεί παρά ελάχιστες ποσότητες αστικών αποβλήτων, καθώς οι κυψέλες του είχαν κορεστεί.

Της Βαρβάρας Ζούκα

Πού διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά
Κακοκαιρία πλήττει όλη την Ελλάδα, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις, που είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να βρει συνομιλητές

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Όσοι επιμένουν ή πιστεύουν πως θα βρίσκονταν κάποιοι – μεταξύ των δανειστών και εταίρων – που θα κάθονταν επί μήνες σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, απασχολούμενοι με το «ελληνικό πρόβλημα», καλό θα ήταν να εγκαταλείψουν τέτοιου είδους αφέλειες και να ρίξουν μια ματιά στην Ευρώπη γύρω τους.

Πιο φθηνές οι κλήσεις προς κινητά από την 1η Ιανουαρίου

ΜΕΙΩΣΗ 7,2% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Φθηνότερες θα είναι οι χρεώσεις για κλήσεις από σταθερά προς κινητά τηλέφωνα από την 1η Ιανουαρίου 2015 μετά τη μείωση στις τιμές χονδρικής στις οποίες θα προχωρήσουν οι τρεις εταιρείες (Cosmote, Vodafone, Wind).

Ερχεται παγετός -Mε χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους ο καιρός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο με χιόνια στα ορεινά, και λίγα χιόνια στη Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014.

Δείτε τα ένσημά σας με ένα κλικ -Αυτή είναι η εφαρμογή που άνοιξε από τη Δευτέρα

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΧΙS

Άνοιξε η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.