Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 45/2014, 29-12-2014/1300 B) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατά το φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2015 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης οι εξής εκδηλώσεις:

Πληρωμή Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί η Μηχανογραφική  Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012 και η Κατάσταση Απορριπτομένων της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας (οδός Παπαναστασίου 63, Θεσσαλονίκη) προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον.

Ακαρπη η ψηφοφορία-Ολοταχώς για εκλογές

168 «ΝΑΙ»-132 «ΠΑΡΩΝ»

Άνοιξε ο δρόμος για τη διενέργεια εκλογών, μετά τη σημερινή άκαρπη τελευταία ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, από τη Βουλή. Την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στήριξαν 168 βουλευτές, ενώ «παρών» ψήφισαν 132 βουλευτές.

Έρχονται χιόνια και παγετός από την Τρίτη


Έρχονται χιόνια και παγετός από την Τρίτη


Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 29/12 από βορά προς νότο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Εύβοιας, της Μαγνησίας και της Ανατολικής Στερεάς. Θυελλώδεις βοριάδες θα πνέουν στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου.

Ασφαλείς στο Λέτσε άλλοι τρεις Ελληνες

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ
Συνεχίζεται από εναέρια μέσα η επιχείρηση μετεπιβίβασης των επιβατών από το πλοίο "Norman Atlantic" στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Κυριακής υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ έπλεε στα στενά του Οτράντο.