Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επίκνδυνων καιρικών φαινομέων για το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα και την Τρίτη εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα και από τα νοτιοδυτικά για να εξαπλωθεί τη Δευτέρα στην ανατολική και νότια χώρα.

Βίντεο : Η ώρα που φεύγει τραπέζι πάνω στην πίστα που τραγουδάει ο Ρέμος και όσα του είπε εκείνη τη στιγμή

Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού από τα πρώτα τραπέζια σήκωσε το τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του και το πέταξε πάνω στην πίστα, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να διακόψει την ερμηνεία του.

Δράμα: Mια πόλη με προϊστορικές ρίζες


Στη βόρεια Ελλάδα, εκεί που τα κρύα ξεκινούν νωρίς, η Δράμα στέκεται αγέρωχη και αποτελεί μια ακριτική πόλη με πολλά πράγματα να δείτε και μεγάλη ιστορία να θαυμάσετε.

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς

Η πορεία για την επέτειο από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου θα μπορούσε να έχει να έχει τραγική κατάληξη στη Θεσσαλονίκη, αφού τα άγρια ένστικτα κάποιων εκ των διαδηλωτών λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή δεκάδων συναθρώπων μας.

ΜΕΞΙΚΟ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΒΑ

Η εκκλησία είναι ότι απέμεινε από το μικρό χωριό San Juan Parangaricutirio στο Μεξικό.

Το μικρό χωρίο καλύφθηκε κυριολεκτικά ολόκληρο από τη λάβα του ηφαιστείου Paricutin το 1943, και για τα επόμενα οκτώ χρόνια, η λάβα συνέχισε να ρέει καλύπτοντας όλη την επιφάνεια της γης, εκτός από ένα σημείο, το μέρος που είχε οικοδομηθεί αυτή η εκκλησία.

Σάρωσε τις Φιλιππίνες ο τυφώνας Χαγκοπίτ

ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Ο τυφώνας Χαγκοπίτ σάρωσε την Κυριακή τις κεντρικές περιοχές των Φιλιππίνων, με ανέμους που προκάλεσαν πτώσεις δέντρων και στύλων του ηλεκτρικού ρεύματος.

Καταστροφές κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι μετά την πορεία που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Διάφορες ομάδες μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας, σε μία έκταση από τους δρόμους κάτω από την πλατεία Ομονοίας έως τα Εξάρχεια.