Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Πρακτορείο μοντέλων αξίας 2,7 εκατ. ευρώ

Κέρδη-μαμούθ ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ κατηγορείται ότι αποκόμισε 51χρονος από τη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος ανήλικα και ενήλικα κορίτσια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

Τα ΜΑΤ μέσα στο ΕΚΘ- Μάχη σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές. Εικόνες



Μέτρα για την αντιμετώπιση πλημμύρων

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στον ποταμό Λουδία και την Τάφρο 66 πραγματοποιήθηκε στην Κρύα Βρύση, με πρωτοβουλία των αντιπεριφερειαρχών Πέλλας και Ημαθίας, και με τη συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Σαντορίνη: Δείτε πως πήρε τη σημερινή της μορφή μέσα από θεαματικές εκρήξεις και γεωλογικές αλλαγές (video)

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ 

 Ακρως εντυπωσιακές εικόνες από τις γεωλογικές διεργασίες που «σμίλεψαν» την αρχαία Στρογγύλη και σημερινή Θήρα ή Σαντορίνη, αποτυπώνονται σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Άνθρωποι που εξαφανίστηκαν από την ιστορία

Δικτάτορες που διέγραψαν ιστορικά πρόσωπα – Ανατριχιάζουν οι εικόνες
Τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες ώρες μετά την είδηση της εκτέλεσης του Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ, θείου του Κιμ Γιονγκ Ουν, και στενού του συμβούλου, το καθεστώς τον έσβησε ολοκληρωτικά από την ιστορία, από τα αρχεία και τις φωτογραφίες.

Κιλκίς: Εγκλωβίστηκε και πνίγηκε μέσα στο τρακτέρ του - Τραγωδία με αγρότη που παρασύρθηκε από χείμαρρο!

O άτυχος αγρότης εγκλωβίστηκε μέσα στο κουβούκλιο του αγροτικού οχήματος και βρήκε φρικτό θάνατο - Αγωνία και για 49χρονο αγνοούμενο αστυνομικό στον Έβρο...

Προβλήματα από την νεροποντή γύρω από την Θεσσαλονίκη

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Προβλήματα σε περιοχές πέριξ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η παρατεταμένη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί από νωρίς η Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια σπίτια στις περιοχές όπως το Καλοχώρι, η Επανομή, τα Βασιλικά και η Νέα Ραιδεστός, στα δυτικά και ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι του δήμου Θέρμης αναφέρουν ότι πλημμύρισαν χωράφια σε οικισμούς του δήμου.

ΤΩΡΑ: Πετροπόλεμος και ρίψη μολότοφ στην πορεία της Θεσσαλονίκης. Δείτε το βίντεο

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι έσπασαν μάρμαρα από την πλατεία Αριστοτέλους και τα πετούσαν στους αστυνομικούς...

Πάτρα: Μολότοφ και δακρυγόνα στο κέντρο της πόλης


Τεταμένο κλίμα - Δεκάδες προσαγωγές

Ένταση στο κέντρο της Πάτρας πριν απο λίγη ώρα. Αντιεξουσιαστές προχώρησαν σε ρίψη μολότοφ και οι αστυνομικοί στην συνέχεια με την σειρά τους προχώρησαν σε ριψη δακρυγόνων.Άγνωστοι έχουν ανάψει φωτιά σε κάδους.

Κιλκίς: Αγωνία για αγρότη που παρασύρθηκε από χείμαρρο!

Ηλικιωμένος αγρότης αγνοείται έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ανακοίνωσε ηαστυνομία... ο 77χρονος προσπάθησε νωρίτερα το πρωί να διασχίσει με το τρακτέρ παραπόταμο του Γαλλικού, όταν το βαρύ όχημά που οδηγούσε παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο.

Τους οπαδούς του ευχαρίστησε ο Πελέ μέσω βίντεο

Βίντεο με ευχαριστίες για την υποστήριξή τους ηχογράφησε ο Πελέ για τους οπαδούς του, την ώρα που βρίσκεται στο νοσοκομείο για θεραπεία από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Νεκρός στο διαμέρισμά του ο Μένης Κουμανταρέας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας μέσα στο διαμέρισμά του επί της οδού Ζακύνθου 3, στην Κυψέλη.

Ένας πλανήτης χωρίς ρινόκερους, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις και πολικές αρκούδες

Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου, ο άνθρωπος εξοντώνει την άγρια ζωή. Είτε πρόκειται για την ανεξέλεγκτη λαθροθηρία είτε για την ανθρωπογενή Κλιματική Αλλαγή, η βιοποικιλότητα του πλανήτη μας μειώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Στην Κίνα η μεγαλύτερη γέφυρα του κόσμου με 42,3 χιλιόμετρα μήκος

Στην Κίνα η μεγαλύτερη γέφυρα του κόσμου με 42,3 χιλιόμετρα μήκος

Η επιστήμη εξηγεί πώς ο Μωυσής «χώρισε» την Ερυθρά Θάλασσα

Με αφορμή την ταινία «Έξοδος» που αναφέρεται στην ιστορία του Μωυσή από την Παλαιά Διαθήκη, επιστήμονες επιχειρούν να εξηγήσουν με βάση τα φυσικά φαινόμενα, ένα από τα «θαύματα» που περιγράφονται στο ιερό κείμενο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο (6/12/2014) στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω των εκδηλώσεων, των συγκεντρώσεων και των πορειών που θα πραγματοποιηθούν στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου.

Σε επίσχεση από Δευτέρα και οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί

Σε επίσχεση προχωρούν από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα και οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ κλινικοί και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί, διεκδικώντας τα ποσά που τους οφείλει ο Οργανισμός για την κάλυψη των ασφαλισμένων.