Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας για διάρρηξη πέντε αυτοκινήτων στη Μενεμένη

Στη σύλληψη ενός 38χρονου Έλληνα, για διάρρηξη οχημάτων στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί της ασφάλειας, μετά από σχετικές έρευνες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος είχε ανοίξει πέντε οχήματα το διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.

Κάθειρξη 9 χρόνων σε τελωνειακό των Ευζώνων

“Καμπάνα” 9 ετών κάθειρξης επιβλήθηκε χθες σε τελωνειακό των Ευζώνων Κιλκίς, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι καταχωρούσε στις καταστάσεις τη διέλευση φορτίων με κινέζικα προϊόντα, που όμως δεν πέρασαν ποτέ προς τα Σκόπια. Για την ίδια υπόθεση αθωώθηκαν άλλοι δύο τελωνειακοί του ίδιου τελωνείου, ένας εκτελωνιστής και ένας Βούλγαρος.

Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

Οι άνεργοι νέοι επιβιώνουν χάρη στην οικογένεια

Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνει πανελληνίως στα χρόνια της κρίσης το πρόβλημα της ανεργίας μεταξύ των νέων, οι οποίοι στη συντριπτική πλειονότητά τους καταφέρνουν να επιβιώσουν χάρη στη βοήθεια που λαμβάνουν από την οικογένειά τους.

Στην Αγιά Σοφιά ο Πάπας. Εικόνες

Ο Ποντίφικας έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, κύριο σταθμό της επισκέψής του στην Τουρκία, προερχόμενος από την 'Αγκυρα όπου είχε πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσημη επίσκεψη υπό την ιδιότητά του ως αρχηγού του κράτους του Βατικανού.

Στην τελική ευθεία η "Ονειρούπολη" της Δράμα.Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός της πόλης

Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της “Ονειρούπολης” και τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς.

Τα σπιτάκια, τα στολίδια, οι φιγούρες, η πίστα των εκδηλώσεων, τα φώτα και πολλά άλλα είναι σχεδόν έτοιμα για το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός.

Περιστέρη: Το πιο δύσκολο κομμάτι τώρα αρχίζει

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού η παρουσίαση των ευρημάτων της ανασκαφής στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τασούλα.

Οικογενειακή τραγωδία στην Τούμπα

Στην οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, πρωταγωνιστές ήταν ένα ζευγάρι εν διαστάσει, ηλικίας 50 ετών και οι δύο.

Αυτά είναι τα μυστικά της μακροζωίας για άνδρες και γυναίκες

Το ρόλο που παίζει η διατροφή και η ποιότητα του ύπνου στη θνησιμότητα των ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών μελέτησαν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο Monash της Μελβούρνης.

Εισβολή ενόπλου σε ανθοπωλείο στην Τούμπα - Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα

ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση σύλληψης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε νωρίς το πρωί σε ανθοπωλείο και αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του και αρνείται να αποχωρήσει.

Λαρυγγίτιδα: Αίτια, συμπτώματα & θεραπεία

Ο όρος λαρυγγίτιδα χρησιμοποιείται στο χώρο της Υγείας για να περιγράψει γενικώς τη φλεγμονή που εκδηλώνεται στο λάρυγγα. Η φλεγμονή έχει σαν αποτέλεσμα η φωνή να γίνεται τραχιά και βραχνή.

Τη Δευτέρα η πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) σε 692.260 συνταξιούχους του Οργανισμού.

H πληρωμή θα γίνει με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, ή τους λογαριασμούς ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει.