Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η παραδοσιακή συνταγή για την καταπολέμηση του άσθματος και της βρογχίτιδας

Ορισμένες από τις πιο κοινές και συνηθισμένες παθήσεις είναι οι διαφορετικές πνευμονικές παθήσεις, όπως το άσθμα, οι διάφοροι τύποι βήχα και η βρογχίτιδα: ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι διαγιγνώσκονται με αυτές.

Θεσσαλονίκη: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, όπως πλημμύρες, παγετός και χιόνια, που μπορεί να εκδηλωθούν στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, σύμφωνα με όσα τονίστηκαν σε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΞΙΑΣ 100.000€ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, κλοπή ιδιαίτερης μεγάλης αξίας, που έγινε την Τρίτη (25/11) στα Γιαννιτσά.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είκοσι μόλις λεπτά διήρκεσε η πρώτη στην Ελλάδα ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος σε 32χρονο ασθενή, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η χήρα ξέχασε γρήγορα τον μακαρίτη όχι όμως και τη σύνταξή του! Ξαναπαντρεύτηκε αλλά... την έπαιρνε για 24 χρόνια!

Ο λόγος για μια 72χρονη χήρα στην Κομοτηνή, που δεν δήλωσε όπως όφειλε στο ΙΚΑ τον δεύτερο γάμο που έκανε, συνεχίζοντας να λαμβάνει κανονικά τη σύνταξη χηρείας επί 24 χρόνια!Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Εγκαίνια ανακαινισμένου χώρου στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου «Η Μητέρα» στο Αναρρωτήριο Πεντέλης παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου που πραγματοποιήθηκαν στις 26.11.2014.

Εικόνες από τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και του ΕΚΘ στην Θεσσαλονίκη


ΠΑΜΕ


«Παραλύουν» δημόσιος και ιδιωτικός τομέας - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Ρολά κατεβάζουν σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με κεντρικό σύνθημα «Αντιδρούμε σε κάθε μνημονιακό μέτρο που υποτιμά τη ζωή μας».

Ωμός εκβιασμός – Μείωση συντάξεων και αύξηση ΦΠΑ θέλει το ΔΝΤ


Τραβάνε κι άλλο το σχοινί οι τροικανοί με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ να έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά το ρόλο του κακού εμμένοντας σε νέα υφεσιακά μέτρα με μειώσεις συντάξεων και αύξηση ΦΠΑ.