Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Γέφυρες βγαλμένες από... σελίδες παραμυθιού!


Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γέφυρες στον κόσμο, κάνουν την εμφάνιση τους σε απομονωμένα ή σε πολυσύχναστα μέρη δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα, σαν από παραμύθι.

ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Την αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Αναθεωρητικού Δικαστηρίου αναίρεσε ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση του θανάτου ενός φαντάρου που πέθανε από ηλεκτροπληξία στο Στρατόπεδο Μακεδονομάχων στην Κοζάνη.

Επίδομα εως 500 ευρώ μηνιαίως δικαιούνται περίπου 700.000 Έλληνες

Ξεπερνούν τις 7.000 οι αιτήσεις που έχουν εως τώρα κατατεθεί για ένταξη στο πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

''Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο και έως το τέλος της Παρασκευής συμπληρώθηκαν ηλεκτρονικά 7.017 αιτήσεις'' δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Δείτε φωτογραφίες από τη χρήση χημικών και τα επεισόδια στις Σκουριές

Δείτε νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στις Σκουριές όταν διαδηλωτές πήγαν να πλησιάσουν σε  εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός με την αστυνομία να απαντά με χρήση χημικών.

Καθηγητής πανεπιστημίου έπαιρνε ταρίφα από φοιτητές για να περνούν τα μαθήματα! Δείτε τον... τιμοκατάλογο

Φακελάκι από τους φοιτητές του, που ήθελαν να περνούν ταμαθήματα, φέρεται να έπαιρνε ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος και απολύθηκε οριστικά από το Ίδρυμα γι' αυτή του τη δράση...

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι δηλώσεις για αγορά φθηνών τοπικών προϊόντων!

Με διευρυμένο τον κατάλογο, που πλέον αφορά 32 προϊόντα, ξεκινά τη Δευτέρα και θα διαρκέσει έως και τις 5 Δεκεμβρίου, η 6η διοργάνωση πώλησης φθηνών και ποιοτικών προϊόντων που οργανώνει ο δήμος Συκεών από το 2012.Στους καταναλωτές θα διατεθούν τα εξής προϊόντα:

Συγκέντρωση στη Μεγάλη Παναγία λίγο πριν την πορεία στις Σκουριές

Κάτοικοι της Χαλκιδικής συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην Μεγάλη Παναγία, καθώς σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία στις Σκουριές για να διαμαρτυρηθούν....

Oι πιο περίεργες δουλειές του κόσμου

Επαγγέλματα με πολλή… φαντασία.

Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του; Είναι μια ερώτηση που κάνουν πολλοί και… απαντούν άλλοι με τις πράξεις τους.

Απόρρητη μελέτη δείχνει τις αλλαγές στο ασφαλιστικό

Αλλαγές εκ βάθρων στο ασφαλιστικό σύστημα «δείχνουν» τα πρώτα επίσημα στοιχεία της απόρρητης αναλογιστικής μελέτης που ετοιμάζεται στο υπουργείο Εργασίας για τις οικονομικές αντοχές των Ταμείων από το 2015 και μετά...

Συντάξεις: Όλοι στο ΙΚΑ και επιπλέον δουλειά 2 ως 5 χρόνια – Μείωση των συντάξεων ως και 30%

- Τι λέει η απόρρητη έκθεση που τινάζει τις συντάξεις στον αέρα
- Έξι αλλαγές – φωτιά στο συνταξιοδοτικό αλλάζουν τα πάντα για εκατομμύρια πολίτες
- Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης και μειώνονται τα ποσά 
- Τέλος στις πρόωρες και ελάχιστη με επιπλέον 5 χρόνια ασφάλισης