Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αμφίπολη: Η Αποθέωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου (βίντεο)

Το νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο για την Αμφίπολη εντυπωσιάζει τους θεατές. Με τίτλο «Αμφίπολη: Η αποθέωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου», πρόκειται για ένα ταξίδι στο χρόνο στην εποχή του Ελληνικού Μεγαλείου, όταν το Φως της Ελλάδας ακτινοβολούσε στην οικουμένη.

Γιατί δεν εμφανίζεται καρκίνος στην καρδιά

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο καρκίνος πλήττει κάθε όργανο του σώματός μας, το αίμα ή τα οστά, όχι όμως την καρδιά μας;

Ακόμη κι αν δε σας βασάνισε ποτέ αυτή η απορία, αξίζει να μάθετε τη συναρπαστική απάντηση στο καίριο ερώτημα.

Αμφίπολη: Η ανασκαφή συνεχίζεται – Αναζητούν κι άλλες άγνωστες αίθουσες

Σημαντικές αποκαλύψεις για την πορεία των αρχαιολογικών ερευνών στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη, έκανε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους.

Τα συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε υπογλυκαιμία

Η υπογλυκαιμία ή υπογλυκαιμικό επεισόδιο είναι η κατάσταση κατά την οποία το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα (γνωστό και ως «ζάχαρο» του αίματος) πέφτει σε χαμηλά επίπεδα, κάτω από 4 mmol/l (72 mg/dl).

Η «Νόστιμη γη» μας ταξιδεύει στα μυστικά της Ποντιακής Κουζίνας

Η περιπλάνηση της «Νόστιμης γης» και του Βασίλη Καλλίδη στη περιοχή της Ξάνθης, αλλά και στα μυστικά της Ποντιακής κουζίνας συνεχίζεται και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 20:00, και γίνεται άκρως προσωπικό, αφού ο Βασίλης θα συναντήσει συγγενείς και θα ξαναζήσει αναμνήσεις από παιδικά καλοκαίρια.

Οι αυξήσεις και τα αναδρομικά των ενστόλων – Πότε “μπαίνουν” τα χρήματα

Πλησιάζει η ημέρα που οι ένστολοι θα δουν διαφορά στον μισθότους καθώς έρχονται οι αυξήσεις και τα αναδρομικά μετά τιςπερικοπές. Στις 22 Δεκεμβρίου τελικά θα μπουν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά που ξεκινούν από 354 ευρώ και φτάνουν ως και στα 2.226 ευρώ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Όλα δημόσια μέσα μεταφοράς της Αργεντινής θα πρέπει πλέον να έχουν σε εμφανές σημείο μια επιγραφή που θα αναφέρει: «Τα νησιά Μαλβίνες είναι αργεντίνικα», βάσει του νόμου που υιοθετήθηκε αυτή την εβδομάδα από το κοινοβούλιο της χώρας.

Κινέζοι επιστημόνες βρήκαν το γονίδιο του... ρομαντικού ειδυλλίου!

ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κινέζοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν μια μετάλλαξη γονιδίου, η οποία αυξάνει τις πιθανότητες μιας νέας ή ενός νέου να κάνει σχέση. Αν αυτό ισχύει, τότε το πόσο εύκολα και συχνά τα «φτιάχνει» κανείς, ιδίως όταν είναι νέος, έχει και γενετικό υπόβαθρο. 

Ν. Υόρκη: 28χρονος νεκρός από πυρά αστυνομικού στο Μπρούκλιν

Νεκρός από πυρά αστυνομικού έπεσε ένας 28χρονος άοπλος άνδρας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο επίτροπος της αστυνομίας Μπιλ Μπράτον.

Πορτογαλία: Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός Σόκρατες

Στη σύλληψη του σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες, στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά προχώρησαν χθες οι αρχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σε μακελειό λίγο έλειψε να εξελιχθεί τα ξημερώματα η διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Άγνωστος δράστης στις 4:15 τα ξημερώματα εισήλθε σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, πιθανότατα «καλάσνικοφ», άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότερα από 10 άτομα, εκ των οποίων τρία σοβαρά.