Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Παγώνουν» οι κατασχέσεις για χρέη μέχρι 300.000 ευρώ

ΑΤΥΠΗ ΕΝΤΟΛΗ

Σε πάγωμα των κατασχέσεων για χρέη μέχρι 300.000 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία με τις 100 δόσεις, προχωρά ατύπως το οικονομικό επιτελείο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη.

Oι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου έφτασαν... στη Νέα Υόρκη

Συνέδριο για την ιστορία και τον πολιτισμό της Μακεδονίας, για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον αγώνα για επιβίωση της φυλής των Καλάς (σ.σ. οι Καλάς υποστηρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, αφού θεωρούν τη φυλή τους μακρινή απόγονο των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου) πραγματοποιήθηκε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης.

Συνετρίβη το διαστημικό σκάφος της Virgin Galactic - Νεκρός πιλότος

Το ιδιωτικό διαστημικό σκάφος SpaceShip2 του πολυεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης πάνω από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας. Ο ένας από τους δύο πιλότους του σκάφους της Virgin Galactic έχασε τη ζωή του, ενώ ο δεύτερος σώθηκε, αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένος.