Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Περιήγηση σε γραφικά χωριά στο δυτικό Ζαγόρι


Στην "καρδιά" της Ηπείρου, φωλιασμένα στις κορυφογραμμές της Τύμφης, κρυμμένα σε δάση από πεύκα και έλατα, βρίσκονται σκορπισμένα τα Ζαγοροχώρια. Τα αξιοθέατα αλλά και οι δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή είναι πραγματικά ανεξάντλητα!

Σαν σήμερα


1912: Ο ελληνικός στρατός, υπό τον Αρχιστράτηγο Διάδοχο Κωνσταντίνο, εισέρχεται απελευθερωτής και νικηφόρος στην Θεσσαλονίκη, γενόμενος ενθουσιωδώς δεκτός από τους Έλληνες κατοίκους.

Αφανείς ήρωες του '40

Η ζωή και το τέλος 10 άγνωστων ηρώων του πολέμου
Όταν οι σειρήνες του πολέμου ξυπνούσαν τον κόσμο, το αξέχαστο εκείνο πρωινό της 28ης Οκτωβρίου, ένας άνεμος καινούργιος φυσούσε πάνω από την ελληνική επικράτεια. Ένας άνεμος που φούσκωνε και γέμιζε τις αγουροξυπνημένες καρδιές των Ελλήνων με ενθουσιασμό και περηφάνια.

Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ! Δείτε το συναρπαστικό άλμα από το διάστημα του αντιπροέδρου της Google (video)


ALAN EUSTACE

Ο αντιπρόεδρος της Google, Alan Eustace, κατάφερε να συντρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο άλμα ελεύθερης πτώσης, που κατείχε εδώ και δύο χρόνια ο Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ, όταν έπεσε με αλεξίπτωτο από ένα αερόστατο κοντά στην κορυφή της στρατόσφαιρας.

Χρέη: Ποιοι μπαίνουν και ποιοι όχι στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις

ΔΩΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Tην ευκαιρία να κλείσουν τους ανοιχτούς «λογαριασμούς» που έχουν με την εφορία και να εξοφλήσουν μέχρι και σε 100 δόσεις τις οφειλές τους έχουν εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις.