Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Mία ώρα περισσότερο ύπνο θα κερδίσουμε αύριο, καθώς από τα ξημερώματα επανέρχεται η χειμερινή ώρα.Έτσι στις 04:00, οι δείκτες των ρολογιών γυρίζουν μια ώρα πίσω, ώστε να δείχνουν 03:00.

Ένας Θεσσαλονικιός θα γυρίσει την Ευρώπη με λεωφορείο για να διαφημίσει την πόλη του

Ένα όμορφο ταξίδι πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και προορισμό χώρες της Ευρώπης. Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Σουλούντσης με πολύ τρέλα και πολύ αγάπη για τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα με έντονες καταιγίδες, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στην Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας και όλα δείχνουν ότι και το Σάββατο (25/10/2014) θα είναι δύσκολο.

ΠΦΣ: Τραγικές ελλείψεις φαρμάκων στα φαρμακεία

Τραγικές είναι οι ελλείψεις φαρμάκων στη χώρα μας. Τα ράφια των φαρμακείων είναι άδεια από φάρμακα για διάφορες παθήσεις, παιδικά εμβόλια και φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, πρωτότυπα και γενόσημα.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

ΗΠΑ: Δύο αστυνομικοί νεκροί και δύο τραυματίες από πυρά 34χρονου

Δύο αστυνομικοί από δύο διαφορετικές κομητείες κοντά στην Καλιφόρνια σκοτώθηκαν την Παρασκευή (25/10) και ακόμα δύο τραυματίστηκαν από τον ίδιο ύποπτο, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σκηνές χάους και πλημμύρες στην Αττική-Προβλήματα και στην Περιφέρεια

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που προκάλεσε η καταιγίδα που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική και συνεχίστηκε έως το βράδυ. Πολλές περιοχές μετατράπηκαν σε λίμνες, δρόμοι θύμιζαν σε πολλές περιπτώσεις χειμάρρους, ενώ εκατοντάδες υπόγεια καταστημάτων και οικιών πλημμύρισαν.