Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αυτές θα είναι οι συντάξεις μέχρι το 2021

«Κλείδωσαν» οι συντάξεις που θα καταβάλλονται από τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου 2015 και για τα επόμενα επτά χρόνια.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, το ποσό της βασικής σύνταξης διαμορφώνεται στα 360 ευρώ για το 2015 το οποίο μέχρι το 2021 θα φτάσει τα 375 ευρώ. Στο ποσό αυτό θα προστίθεται η αναλογική σύνταξη που συνδέεται με τα έτη ασφάλισης.

Εντυπωσιακό ψηφιδωτό δάπεδο αποκαλύφθηκε στον τάφο της Αμφίπολης - Το άρμα, τα άλογα και ο θεός Ερμής - Νέες φωτογραφίες

- Συνεχίζονται οι ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης
- Εντυπωσιακό ψηφιδωτό δάπεδο έφεραν στο φως οι εργασίες, στο χώρο πίσω από τιςΚαρυάτιδες
- Η κεντρική παράσταση απεικονίζει άρμα με δύο λευκά άλογα, ενώ μπροστά εμφανίζεται ο θεός Ερμής
- Το ψηφιδωτό έχει υποστεί φθορά ωστόσο θα γίνει προσπάθεια αποκατάστασης του
- Δείτε τις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού

Νέα ευρήματα: Εντυπωσιακό ψηφιδωτό στην Αμφίπολη

Εντυπωσιακό ψηφιδωτό δάπεδο κατασκευασμένο από μικρά βότσαλα που εικονίζει άρμα σε κίνηση και σύρεται από δύο λευκά άλογα αποκαλύφθηκε κατά την συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών στον λόφο Καστά Αμφίπολης, από την ΚΗ´ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Χαμός με το πανηγύρι του “Ράδιο Μεσσάτιδα” που δεν έπεφτε καρφίτσα

Το προγραμματισμένο πανηγύρι του Ράδιο Μεσσάτιδα , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία . Όλο το κέντρο δεξιώσεων ήταν ασφυκτικά γεμάτο , ενώ με λύπη των διοργανωτών που έδιωχναν τον κόσμο , αφού δεν μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν .
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Το «Εθνος της Κυριακής» παρουσιάζει σήμερα το τελικό σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τη βασική σύνταξη, η οποία θα είναι ενιαία στο Δημόσιο και σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

12/10/2014 8:00:00 πμ 12/10/2014 11:00:00 πμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φινλανδία - Ελλάδα: 1-1

Αν και προηγήθηκε με τον Καρέλη στο 25', η Ελλάδα δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Ελσίνκι, καθώς η Φινλανδία ισοφάρισε στο 55' με τον Ούρμε, κι έτσι με το τελικό 1-1 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρέμεινε χωρίς νίκη τη 2η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2016.